* OPEN coffee

Click to view map
When:
vrijdag 12 mei 2017 @ 10:00 – 12:00
2017-05-12T10:00:00+02:00
2017-05-12T12:00:00+02:00
Where:
Weverstraat 25
6862 DJ Oosterbeek
Nederland

Kom luisteren naar Annemiek Stoel van Buro Blûn (https://blun.nl/):
“Denk je ook vaak, ‘waarom zou iemand mijn website nou willen hacken? Daar is mijn website toch veel te klein voor?’ Kom dan op 12 mei naar Open Coffee Renkum in Oosterbeek. Ik geef daar een korte presentatie: Waarom wordt mijn website gehackt? En hoe kan ik dat zelf (zo veel mogelijk) voorkomen?”

 

Open coffee: elke 2e vrijdag van de maand

Open Coffee voor zzp’ers: de koffie-ochtenden voor éénpitters zijn de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten. Ook in Oosterbeek, gemeente Renkum, is er elke 2e vrijdag van de maand een Open Coffee voor zzp’ers en mkb’ers in cultuur- en ontmoetingscentrum Kreek aan de Weverstraat 24.

In januari wat de open coffee niet zo best bereikbaar wegens hevige gladheid, maar nu in februari weer de kans om de deur uit te komen en zo in het nieuwe jaar “collega’s” te ontmoeten.

Open Coffee Oosterbeek organiseert laagdrempelige, inspirerende en gezellige netwerkbijeenkomsten voor ondernemers en zzp’ers uit Oosterbeek e.o. Deze bijeenkomsten zijn geheel vrijblijvend en gratis. Regelmatig worden de bijeenkomsten voorbereid met een thema of er wordt een spreker uitgenodigd.

Tips en visitekaartjes
Schuif eens onbezorgd aan en krijg even het gevoel ‘collega’s’ te hebben. Er worden ervaringen gedeeld, samenwerkingsverbanden gesmeden, nieuwe ideeën getoetst maar vooral veel tips en visitekaartjes uitgewisseld. Op deze ochtenden tast je radar de mogelijkheden af: waar liggen kansen?

De Open Coffee wordt georganiseerd door Tine Bouwhuis, Ineke Reinders en Peter van der Ham.

Welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *