Open Coffee voor ondernemers

Elke tweede vrijdag van de maand is er in Kreek Open Coffee:
een netwerkbijeenkomst voor ondernemers, zelfstandige professionals, ZZP-ers en starters die onder het genot van een kopje koffie in een ongedwongen sfeer contacten kunnen leggen en praten over zaken die ze bezig houden. Ben je ondernemer? Kom dan ook eens langs van 10.00 tot 12.00 op de Weverstraat 24. En neem een eigen product mee waarmee je herkenbaar bent.

Een bezoek aan Open Coffee Renkum vraagt geen lidmaatschap en geen kosten voor het bijwonen van het netwerkevenement. Alleen je consumptie is voor je eigen rekening.

Wil je er ook bij zijn of wil je er meer van weten?  Kom langs. Je kunt je ook aansluiten bij de LinkedIngroep ‘Open Coffee Oosterbeek’. Eénmaal lid, dan wordt je via deze groep op de hoogte gehouden van de eerstvolgende bijeenkomst.

Alle ondernemers uit Heveadorp, Wolfheze, Doorwerth, Heelsum, Renkum en Oosterbeek en omstreken zijn welkom.  De nieuw aankondigingen staan op deze website en ook op Facebook. Hier kun je ons vinden https://www.facebook.com/OpenCoffeeRenkum/

7-jarig bestaan
Al 7 jaar geleden werd de open coffee opgericht door Tine Bouwhuis, Peter van Ham en Ineke Reinders. Elke tweede vrijdag van de maand is er een Open Coffee voor Renkumse ondernemers.  Intussen heeft Heleen Snijders  zich bij de organisatie gevoegd en heeft Tine haar activiteiten voor de open coffee neergelegd.

“Zeven jaar geleden grepen we de start van ons ondernemerschap aan om voor de gemeente Renkum een Open Coffee-groep op te richten,” vertelt Bouwhuis. “Voor zelfstandigen een leuk moment om met andere ondernemers in contact te komen. En met succes!” De open coffee vind nu al zo’n 5 jaar plaats bij de Kreek.