Categorieën
Intern

Wow! Leefbaarheid in regio Arnhem

Uitnodiging bijeenkomst maandag 20 februari 2017

Wow! Leefbaarheid in regio Arnhem

Heeft u een wens, idee of concreet plan voor uw leefomgeving? Wilt u een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven, wonen en werken in uw dorp of wijk? Of heeft u plannen om uw leefomgeving aantrekkelijker te maken voor een specifieke groep, bijvoorbeeld jongeren of ouderen? Dan bent u van harte welkom op de bijeenkomst Wow! Leefbaarheid voor de regio Arnhem.

Kom kennismaken en krijg ondersteuning en inspiratie voor het realiseren van uw plannen!

Wat kunnen wij voor u doen?

Tijdens deze bijeenkomst:

  • Komt u te weten hoe de Leefbaarheidsalliantie Gelderland u (kosteloos) kan ondersteunen bij de aanpak en uitwerking van uw ideeën of lopende initiatieven. Bijvoorbeeld met advies, het delen van kennis of hulp bij subsidieaanvragen.
  • Kunt u uw idee bespreken met medewerkers van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland en met andere deelnemers met vergelijkbare plannen. Samen worden kansen en mogelijkheden besproken. U kunt meteen concrete afspraken maken met de Alliantiemedewerkers over de gewenste ondersteuning.
  • Wordt u geïnformeerd over de laagdrempelige subsidie van de provincie Gelderland voor leefbaarheidsinitiatieven en hoe u hiervoor in aanmerking komt. In 2017 is hiervoor 1,3 miljoen euro beschikbaar (op=op).

Even voorstellen

Wow! Leefbaarheid wordt georganiseerd door de Leefbaarheidsalliantie Gelderland, in samenwerking met de provincie Gelderland.

De Leefbaarheidsalliantie Gelderland bestaat uit vijf door de provincie gesubsidieerde samenwerkende organisaties die initiatieven van actieve bewoners ondersteunen. Het gaat om: Dorpshuizen en Kleine Kernen Gelderland (DKK), Huis van de Jeugd (HvdJ), Plattelandsjongeren Gelderland (PJG), Spectrum, partner met elan en Zorgbelang Gelderland. Samen met de mensen waar het om gaat werken we actief aan de leefbaarheid in Gelderland.

Programma

19.30 uur             Inloop.

20.00 uur             Inspirerende start met twee leefbaarheidsinitiatieven en gedeputeerde Bea Schouten

20.15 uur             De medewerkers van de Leefbaarheidsalliantie stellen zich voor en vertellen wat zij u te bieden hebben, zoals subsidie en advies en ondersteuning.

20.30 uur             Start tafelgesprekken in groepjes rondom specifieke thema’s/ideeën.

21.15 uur             Terugkoppelen resultaten & gezamenlijke afsluiting.

21.30 uur             Tijd voor een drankje en informele gesprekken.

22.00 uur             Einde

 

Tijd en locatie
Maandag 20 februari 2017 van 20.00 tot 22.00 uur.
Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 168, 6811 JH, Arnhem

Route

Vanaf Arnhem Centraal station (5min lopen)
Verlaat via de hoofdingang het stationsgebouw en loop in zuid-oostelijke richting naar de rivier de Rijn via Nieuwe Plein (aan de linkerzijde bevinden zich horecagelegenheden, rechts de Nelson Mandelabrug). Sla bij de vierde straat linksaf. Dit is de Weerdjesstraat. In de Weerd is na 100 meter aan uw rechterhand.
Parkeergarage

Rozet Langstraat: Langstraat 10, 6811 JA Centraal:, Willemstunnel 1, 6811 KZ

Meer informatie
Kijk op de website www.leefbaarheidgld.nl of neem contact op met Stef Harweg van Zorgbelang via e-mail javascript:handleMailto(‘mailto:stefharweg@zorgbelanggelderland.nl’);return false; of telefoonnummer 026-3842821

Aanmelden

Meld u uiterlijk 17 februari aan via www.leefbaarheidgld.nl of: Aanmeldformulier Wow leefbaarheid!

 

Kent u andere mensen die geïnteresseerd kunnen zijn in deze bijeenkomst? Stuur deze uitnodiging dan gerust door: zegt het voort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *