Winkel

Wanneer u binnenkomt in de Kreek komt u gelijk in onze winkel/ galerie, waar elke maand nieuwe werken worden tentoongesteld.

Winkel
In de winkel van Kreek kan je terecht voor een origineel cadeau voor elk budget. Tal van uitingen van kunst en design van voornamelijk lokale kunstenaars en creatieve geesten hebben hun plek gevonden in de knusse entree van Kreek. Ook zijn er boeken van Ongerijmd en de lokale uitgeverij Kontrast te koop. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij Kreek. Zo zijn er diverse artikelen te koop die in

sociale werkplaatsen gemaakt zijn en de provisie regeling van verkochte kunst is aanzienlijk lager dan bij bestaande galeries zodat er meer overblijft voor de kunstenaar.

Vormvinder Arnout Visser heeft zijn weg ook gevonden met zijn vele creatieve uitspattingen qua glasblaaskunst en andere kunstenaars en creatievelingen zijn te vinden in de vitrinekasten van Kreek zoals Frans Klerkx, Mignon van Heerden, Rene Rijnink, Sabine Zwikker, Jan van IJzendoorn, Wout Herfkens, Marius van Beek, Piet van Heerden, Hadewych Roelofsen, Wietske Schoenmaker, Hanneke Windhausen, Roelinde Boot, Lies Arts, Johanneke Sanders, Sulling Yan, Anke Wienk en vele anderen. Het assortiment zal zich in de nabije toekomst alleen maar verder uitbreiden.

Dus ben je op zoek naar een origineel cadeau, loop gerust eens binnen bij Kreek, er is voor elk budget wel wat te vinden.

Vitrinekasten en schilderijen erboven
In de etalage van Kreek is ook kunst en design te zien
beelden van Hadewych Roelofsen