Word vriend van Kreek

 

Stichting Kreek draait geheel zonder subsidies.

Met een jaarlijkse donatie van minimaal 25 euro willen we een financiële buffer opbouwen en kan er een keer iets extra’s worden aangeschaft.

Wat we met uw geld doen melden we in de vriendennieuwsbrief “De Steunkous”. In deze nieuwsbrief zal onder andere het jaarverslag van de stichting te lezen zijn. U ontvangt hierin ook een uitnodiging voor de jaarlijkse vriendenborrel met een exclusief cultureel programma. In Kreek natuurlijk.

Vul hieronder uw gegevens in en klik op verzenden. Alvast bedankt en tot ziens in Kreek!

  Aanmeldformulier

  Uw naam

  Uw adres (niet verplicht)

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer (niet verplicht)

  Ik word Vriend van Kreek. Hiervoor maak ik € onder vermelding van Vrienden van Kreek over naar NL97ABNA0524793646, t.n.v. Cultuur- en ontmoetingscentrum Oosterbeek.

  Opmerkingen/ vragen

  .

  De vriendenborrel van 2018 was een succes. U ontvangt een uitnodiging voor de vriendenborrel 2019 via onze vriendennieuwsbrief De Steunkous. Deze brief ontvangt u als u vriend of vriendin van Kreek bent geworden. De vriendenborrel vindt 1 keer per jaar plaats. Wij zoeken nog sponsors voor de hapjes van de vriendenborrel 2019. Uw bedrijf komt op deze pagina te staan en u wordt vermeld in onze nieuwsbrief. Iets voor u? Mail naar info@kreekoosterbeek.nl voor de voorwaarden.

  Stichting Kreek, Cultuur- & Ontmoetingscentrum Kreek

  Weverstraat 24, 6862 DP Oosterbeek

  Boekingen/verhuur: info@kreekoosterbeek.nl
  Vrijwilliger worden? vrijwilliger@kreekoosterbeek.nl
  Vriendennieuwsbrief niet ontvangen? Mail naar info@kreekoosterbeek.nl