Verhuur

Verhuur
Kreek biedt enige ruimtes aan voor verenigingen, instellingen, stichtingen, groepen en individuen. Onze ruimtes zijn geschikt voor workshops, cursussen, muzieklessen- en voorstellingen maar ook try-outs. De volgende prijzen gelden voor niet-gesubsidieerde instellingen of groepen:

Exporuimte op de begane grond huren?
Met 52 m² op de begane grond geschikt voor lezingen, muziekoptredens en try-outs. Een podium van 8 m², een geluids- en lichtinstallatie, een piano, beamer en groot scherm staan ter beschikking. Geschikt voor gezelschappen tot 50 personen.
Huurprijs: € 57,50 per dagdeel (een dagdeel is 4 uur).

 

Activiteitenruimte boven huren?
Gelegen op de eerste verdieping.
Huurprijs: € 36,50 per dagdeel.
Geschikt voor workshops, cursussen en muzieklessen. Met 28 m² geschikt voor 12 personen. Schildersezels, tekeningenkast en werktafel met gootsteen aanwezig.

Muziekoefenruimte huren? Mail naar: info@kreekoosterbeek.nl
Richtprijs: € 25,- per dagdeel.
De oefenruimte is gelegen in het souterrain. Het is mogelijk om hier bijvoorbeeld wekelijks met uw band te oefenen. Bij een wekelijkse verhuur is de prijs nader over een te komen.

Overzicht alle prijzen
Exporuimte begane grond: € 57,50 per dagdeel. Voor besloten feesten en partijen brengen we € 143,75 per dagdeel in rekening, exclusief mogelijke schoonmaakkosten.

Activiteitenruimte 1ste verdieping € 36,50 per dagdeel, voor besloten feesten en partijen rekenen we € 91,25 per dagdeel, exclusief mogelijke schoonmaakkosten.

Muziekoefenruimte: € 25,- per dagdeel

Tuin en terras : € 25,- per dagdeel

Beamer plus scherm: € 15,- per dagdeel
Geluidsinstallatie (spreker – bandje): € 15,-  tot € 50 per dagdeel
Beamer en geluidsinstallatie: Prijs op afspraak

Flipover: € 5,- per dagdeel