Categorieën
Intern

Samen Werkt – Marleen van Noort: “Geloof in je eigen verhaal”

Marleen van NoortBeste deelnemer/vriend van Samen Werkt Oosterbeek,

Samen met jou kijken we terug op de fantastisch geslaagde 101Talentenmarkt van 24 september jl. Op de website krijg je door de foto’s en de reacties een mooie impressie van hoe de markt was: mooie ontmoetingen, bijzondere netwerkgesprekken; de talenten kwamen letterlijk uit de kast en het gemeentehuis bruiste van de energie!

Leuk om hier te vermelden dat de website 101talentenmarkt het komende jaar ‘in de lucht’ blijft, met dank aan de Gemeente Renkum en Samen ZP! Deze website wordt steeds gevuld met ePortfolio’s van alle talenten die Samen Werkt Oosterbeek kent en natuurlijk nog veel meer interessante informatie.

De talentenmarkt luidt tevens het nieuwe seizoen in van Samen Werkt Oosterbeek. We starten weer met onze tweewekelijkse bijeenkomsten op de woensdagochtend. En de eerste is komende woensdag 7 oktober a.s, inloop vanaf 9:30, start 10:00 uur, in Kreek, Weverstraat 24 te Oosterbeek.

En dan herhalen we o.a. de workshops: vanwege het succes en de grote belangstelling was het niet mogelijk iedereen hiermee kennis te laten maken op de dag van de talentenmarkt zelf.

Dat waren ook met name de deelnemers die hebben bijgedragen aan het succes van de markt. Dus mocht je ‘m hebben gemist, kom dan komende woensdag naar de workshop van Marleen van Noort:   “Geloof in je eigen verhaal” (zie bijlage) of kijk op de website: http://101talentenmarkt.nl/index.php/geloof-in-je-eigen-verhaal-marleen-van-noort/

 

Geef je s.v.p. even van tevoren op!

Tot a.s. woensdag,

 

Hartelijke groet,

Samen Werkt Oosterbeek

 

Inge Buvelot

Fedde Makkinga

Maryse Kusse

06 109 262 53

 

Bijlage:

geloof in je eigen verhaal – Marleen van Noort