Categorieën
Intern

Ruilcafé wordt anders

Inmiddels zijn we alweer bezig aan ons derde seizoen. Wij, Nelleke en Anthonette, hebben dit steeds met veel plezier gedaan. Ook uit de vele reacties blijkt dat dit initiatief enorm gewaardeerd wordt. Inmiddels , mede vanwege andere bezigheden, vinden we de tijdsinvestering te groot. Vandaar nu deze brief waarin we aankondigen dat we Inmiddels zijn we alweer bezig aan ons derde seizoen. Wij, Nelleke en Anthonette, hebben dit steeds met veel plezier gedaan. Ook uit de vele reacties blijkt dat dit initiatief enorm gewaardeerd wordt. Inmiddels , mede vanwege andere bezigheden, vinden we de tijdsinvestering te groot. Vandaar nu deze brief waarin we aankondigen dat we het graag anders willen. Dat hoeft niet per direct maar we willen wel dat er voor de zomervakantie een nieuw plan ligt.
We hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn tot verschillende opties gekomen die we graag aan jullie voorleggen:

a. twee of meer mensen nemen de ruilcafés over. Dit zou als voordeel kunnen hebben dat je dan een geheel eigen stempel erop kan zetten en het weer fris en nieuw opgezet kan worden.

b. we gaan werken met een pool van mensen. We kunnen dan eens rond de tafel en een inzet-rooster maken voor de ruilcafés. Die inzet kan er verschillend uitzien: Je bent er de gehele middag of je bent bv. 2 uur aanwezig. Andere taken als pr, mail, facebook, het aanleveren van materialen als bv kledingrekken en het wegbrengen van spullen die over zijn gebleven kunnen zo ook verdeeld worden. Hoe groter de groep meewerkers hoe minder tijd het kost! Nelleke of Anthonette zouden dit dan nog kunnen blijven coördineren.

c. we stoppen ermee en kijken terug op een leuke tijd… Dit is uiteraard onze minst favoriete optie..

We horen graag van jullie! Dat kan middels facebook, gmail of live bij één van de volgende ruilcafés.

Nelleke en Anthonette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *