Categorieën
Extern

Repair Café ook tijdens Corona: Repair Connects

Een defect toestel laat je herstellen – zelfs in tijden van Corona.

Repair Cafés zijn er tijdelijk niet, maar heel wat vrijwillige repairers staan nog steeds klaar met advies en hulp bij je herstelling. Heb je thuis een toestel staan dat niet meer werkt of waar iets mis mee is? Kies hieronder een herstelorganisatie, meld je toestel aan en laat een expert uit je buurt er naar kijken!

https://www.repairconnects.org/nl/location/repair-cafe-oosterbeek-oosterbeek

 

Stukje historie Repair Café Oosterbeek.

In 2013 werd het eerste Repair Cafe in Kreek in Oosterbeek gehouden, sindsdien vindt dit in ‘normale’ tijden elke 3de zaterdag van de maand plaats.

Om het bereik te vergroten om mensen hun spullen te kunnen laten repareren, is het Repair Café Oosterbeek uitgezworven over meerdere locaties: Cultuur- en ontmoetingscentrum Kreek, Vegetarisch zorgcentrum Felixoord en de Vredebergkerk.

Het Repair Cafe team bestaat uit een 15-tal vrijwilligers, dit is een dynamische mix van jong en oud zowel dames als heren. Iedereen heeft zo zijn eigen waardevolle reparatiekennis om te delen.

2 reacties op “Repair Café ook tijdens Corona: Repair Connects”

Lang geleden ben ik bij een meneer van het repaircafe geweest die ter plekke mijn versterker heeft gemaakt, ik kreeg een visite kaartje van hem, wat ik nu kwijt ben,mocht het apparaat het niet doen, hij woonde op de Klingelbeekseweg en heette Renee of André dacht ik, was oud werknemer van de KEMA, deze meneer zou ik nu als huurder van een van de oude gebouwen wel eens hard nodig kunnen hebben , met de elektra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *