Categorieën
Intern

Recyclen van oude spullen

Kreek: Reduce, reuse, recycle and rethink.

Als je bij Kreek binnenloopt zal je een bonte verzameling vinden van allerlei spullen die op straat gevonden zijn of geschonken zijn door mensen die overtollige inboedel in huis hadden. We hebben gelukkig een aantal vrijwilligers rondlopen die best wel handig genoemd kunnen worden of het een sport vinden om van iets ouds iets nieuw te maken. Door spullen op te knappen die anderen niet mooi meer vinden weet Kreek z’n ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en we besparen een hoop geld.

Een opgeknapte en een afgeknapte tuinstoel.

Soms krijgen we de spullen in een slechte staat aangeleverd. De twee tuinstoeltjes en de bank zijn een goed voorbeeld. De twee tuinstoeltjes kregen we van een vrijwilligster van Kreek. De tuinbank van een buurvrouw iets verderop in de straat. De bank en één tuinstoel zijn inmiddels opgeknapt. De andere tuinstoel moet nog gedaan worden.

 

 

 

Een gereviseerde tuinbank

Mocht je zin hebben om de laatste stoel op te schuren en in de beits te zetten, ga je gang. Als je aan het eind van de klus moe gewerkt bent heb je het grote voordeel dat je weer een zitplek in de tuin bij Kreek hebt weten te creëren zodat je na al die noeste arbeid, in de zon, op je net opgeknapte stoel kan uitrusten.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *