Categorieën
Intern

Nieuwe Vrije School Arnhem/Renkum

Het doel van dit ouderinitiatief is het realiseren van een Vrije School (onderbouw) in Oosterbeek of Arnhem Noord. Onze ambitie is om in augustus 2017 van start te gaan en de eerste kinderen te verwelkomen. Wij onderzoeken momenteel de mogelijkheden met betrekking tot samenwerking met Vrije Scholen in de omgeving, en of het zelf oprichten van een school.

De ervaring leert dan een heel belangrijke stap in de richting van het realiseren van dit doel het verzamelen van zoveel mogelijk intentionele inschrijvingen is. Dat wil zeggen dat je het voornemen uitspreekt je kind(eren) op onze nieuwe school in te schrijven, zonder verdere verplichtingen. Op die manier kunnen we onder andere ons initiatief een zwaarder gewicht geven op politiek gebied.

Steun je ons initiatief en wil je je kind(eren) graag inschrijven op onze nieuwe school? Doe dat nu!

Samenstelling

De initiatiefgroep ‘Vrije School Oosterbeek / Arnhem Noord’ bestaat momenteel uit 6 gemotiveerde en betrokken ouders of anderzins betrokken personen.

Wij komen wekelijks bijeen om zowel inhoudelijk als praktisch/organisatorisch dit project van de grond te krijgen. Via deze website en onze Facebook pagina houden we je graag op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen!

www.facebook.com/nieuwevrijeschool

Meehelpen?

Voor een aantal specifieke zaken zijn we op zoek naar ondersteuning/expertise. Herken je jezelf in de oproep uit de laaste nieuwsbrief en zou je ons willen helpen de nieuwe school te realiseren? Stuur een mailtje naar vrijeschooloosterbeek@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *