Categorieën
Intern

Meditatieavond “Je leven op rolletjes?”

IMG_39782348500279

Wil je in je leven dingen doen, die passen bij jou en die er toe doen? Of blijf je in de waan van de dag doen wat anderen van jou verwachten?
Maak weer contact met wie je werkelijk bent en breng meer harmonie en vreugde in je leven!

Op 24 november is het thema: Ontdek je ware zelf!
Wie ben jij? Ben jij je lichaam? Je emoties? Je geest met al zijn verhalen en concepten? Je persoonlijkheid? Je ego die van alles verlangt, zijn best doet, geliefd wil zijn?
Een ziel, die geboren wordt in een menselijk lichaam, weet wie het is en wat het op aarde komt doen. Het kind is daardoor onbevangen, gelukkig en vreugdevol, verbonden met zijn ziel en met al wat is. Het kind is gewoon zichzelf.
Al gauw komen er sluiers en gaat het kind een rol spelen. Het speelt, wat het denkt dat anderen van hem verwachten of wat het meest opbrengt aan liefde en aandacht. Meer en meer verliest het zichzelf. Het raakt afgesloten van zijn eigen ziel en daarmee van de hulp van het universum, waarmee de ziel verbonden is. Als volwassenen gaan we voelen dat er dingen niet kloppen. We zijn rusteloos, ons leven loopt niet zoals we het willen. Er moet meer zijn!
Wie ben jij eigenlijk en wat is je pad? Op deze cursusavond gaan we op zoek naar het wijze, liefdevolle deel in jou, je ziel, je hogere zelf, je goddelijke zelf. Dit doen we door geleide meditaties, die gechanneld zijn door Orin.
Je hoeft geen ervaring of voorkennis te hebben om aan deze avond mee te doen. We mediteren op stoelen.

Leraar: Bernadette Ezendam
Tijd: van 20-22 uur (ruimte open vanaf 19.45 uur)
Kosten: 16,50
Info en aanmelden: www.ezendamcoaching.nl