Categorieën
Over Kreek

Vrijwilligers gezocht

Kreek is een klein, sfeervol centrum, waar ontmoeten en cultuur centraal staan. Het pand biedt onder meer een gezellige huiskamer, waar iedereen welkom is, jong en oud. Stichting Kreek draait geheel op kracht van vrijwilligers.

Zoek je een nieuwe uitdaging, gezelligheid en een kunstzinnige omgeving? Mail dan bij voorkeur naar info@kreekoosterbeek.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, of bel tijdens openingstijden naar 06-83914786  of loop gewoon een keer naar binnen. Wij zijn onder andere op zoek naar:

Gastheer/gastvrouw

Kreek is een stichting in Oosterbeek en beschikt over een eigen locatie. We zoeken mensen die tijdens vaste openingstijden of tijdens verhuur of activiteiten gastheer of gastvrouw willen zijn. Je staat alleen of met zijn tweeën.
Gastheer/gastvrouwschap houdt in: bar draaien, mensen rondleiden voor de expositieruimte en helpen bij verkoop van kunst uit de winkel, waar lokale kunstenaars kunst kunnen verkopen. Ook zijn er activiteiten, die regelmatig worden gehouden, met name in de avond, waarbij er twee gastheren/gastvrouwen dienst draaien.
Een enkele keer worden er ruimtes verhuurd, waarbij er vrijwilligers nodig zijn om open te doen. Als je hier ook gastheer/gastvrouw wil zijn, vragen we of je telefonisch bereikbaar wil zijn i.v..m het plannen van de roosters.

Activiteitencommissie

Lijkt het je wat om activiteiten te organiseren in Kreek? Er zijn nog een paar avonden en middagen, waar een mogelijkheid is om in Kreek nieuwe activiteiten te organiseren, die met cultuur en ontmoeten te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij computerproblemen, waarbij je bezoekers kunt uitleggen hoe ze hun mail moeten instellen op de laptop of mobiel. De dinsdagmiddag zou een geschikte middag hiervoor zijn, bijvoorbeeld tussen 1 en 5 of tussen 2 en 4 uur. Je kunt er ook voor kiezen om maandelijks een activiteit te organiseren (m.u.v. de zomervakantie).

Bekijk onze huidige activiteiten op de website en laat je inspireren of misschien heb je zelf al een idee om wat voor Kreek te gaan doen? Je werkt samen met de PR-commissie van Kreek, die jouw activiteit in de pers en andere media onder de aandacht gaat brengen. Je activiteit kan zowel boven in de activiteitenruimte als beneden in de expositieruimte gehouden worden.

Redactiecommissie

Wij zijn nog op zoek naar iemand die wil helpen met de redactie voor stichting Kreek. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van berichten op onze Facebookpagina, het maken en verspreiden van posters van de activiteiten in Kreek, het maken van foto’s voor onze beeldbank, die we gebruiken voor persberichten, het schrijven van blogs voor onze website, het versturen van (verschillende) nieuwsbrieven om mensen op de hoogte te houden van onze activiteiten, het bijhouden van andere websites dan deze, waar ook activiteiten op worden vermeld en misschien heb jij ook nog wel ideeën om meer bezoekers in Kreek te krijgen. Betrokkenheid met Kreek is wel gewenst. Ook wordt er overlegd met de andere redactieleden hoe de taken worden verdeeld. Ervaring met WordPress is gewenst.

2 reacties op “Vrijwilligers gezocht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *