Categorieën
Intern

Kreek presentatie voor het Dorpsplatform

Gisteravond, 20 oktober, was er in Lebret een netwerkbijeenkomst waarin organisaties zich konden presenteren in drie minuten aan hun ‘conculega’s’. De volgende organisatie waren vertegenwoordigd:

Buurten en organisaties met sociale doelstellingen

1. Buurtcomité Nieuwland
2. Buurtcomité Dennenkamp
3. De boomgaard W. van Arnhemweg
4. Samen Werkt Oosterbeek
5. Hulpdienst voor Elkaar
6. Buurtbus
7. Fietsersbond Renkum
8. Blikopautisme
9. Parkflat De Valkenburcht

Groen en milieu

10. Buurtcomité Nieuwland, Bato’spark
11. IVN Landschapsbehoud
12. Heemtuin De Zomp
13. St. Vrienden park Hartenstein
14. Tuin de Lage Oorsprong
15. Buurtvoorenergie

Cultuur

16. Kreek Cultuur en ontmoetingscentrum
17. Theaterwerkplaats Kazou
18. De Klipper
19. Lang leve kunst Renkum
20. Circustheater Stoffel

Solidez en Dorpsplatform Oosterbeek organiseerden deze avond om op deze manier te laten zien welke initiatieven er in het dorp zijn en opbloeien waar anderen ook iets van kunnen leren of gebruiken in de eigen wijk, buurt/straat of vereniging/organisatie.

Ik heb een hoop nieuwe gezichten gezien en was prettig verrast over de vele initiatieven die er plaats vinden in dit ogenschijnlijk rustige dorp. Blij van al deze initiatieven, keerde ik gisteravond huiswaarts en heb weer een tikkeltje meer vertrouwen dat het met de samenleving uiteindelijk wel goed komt als ik de bevlogenheid en passie van vele sprekers zag.

Solidez en Dorpsplatform Oosterbeek bedankt voor deze interessante avond.

Hier de link naar de videopresentatie van Kreek. Wegens tijdgebrek een beetje afgeraffeld maar het is een korte en krachtige presentatie die de helft van de toegestane tijd in beslag neemt maar dubbel concentratie vereist omdat de presentatie zeer snel gaat. Zoals ook Kreek zich snel ontwikkeld en waar elke dag van de week wel activiteiten op de agenda staan. Helaas moest ik de video comprimeren vanwege de gelimiteerde upload capaciteit van de site waardoor de kwaliteit van het beeld niet echt optimaal te noemen is.