Categorieën
Intern

In memoriam: Anke Wienk

Vrijdag 23 februari is Anke Wienk overleden. Zij was jarenlang een trouwe bezoeker van Kreek en ook een poos actieve vrijwilliger. Op dit moment hangt haar werk in Kreek. U kunt het nog bekijken tot en met 31 maart. Zie http://kreekoosterbeek.nl/event/expositie-van-anke-wienk-carel-lanters-vormen-en-vertolken

Donderdag 1 maart 2018,

Lieve Anke,

Binnen Kreek liet jij op een geheel eigen wijze je sporen na. Zowel als persoonlijkheid, maar ook met je werk.
Je leefde met overgave en liefde voor de kunst en voor je kinderen.

Wij zullen je in Kreek gaan missen. In onze harten neem je een speciale plek in en blijf je verder voortleven.

Vaarwel!!

De Kreek

5 reacties op “In memoriam: Anke Wienk”

Ik ben geschokt door dit bericht van overlijden van mijn vroegere medestudent aan de Rijksacademie van Beeldende Kunsten te Amsterdam.
Ik was haar uit het oog verloren.
Ik zie dat zij nog exposeerde. Maar ik lees nergens waaraan zij is overleden.
Zij was toch nog redelijk jong.
Graag hoor ik wat meer.

Het overlijden van Anke raakt me sterk en doet een periode in mijn leven aan de oppervlakte komen. Humor, lange gesprekken tijdens wandelingen en leed. Kracht, levenslust en weer leed. Relativering en de onverwoestbare lach. Dag lieve Anke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *