Categorieën
Intern

Het leven is te kort voor de verkeerde baan!

WrongJobCoffeeOp donderdag 24 september 2015 organiseert Samen Werkt Oosterbeek van 14.00 tot 19.00 uur de 101Talentenmarkt in het gemeentehuis van Renkum.

Voor iedereen die op zoek is naar werk (betaald, zzp of vrijwillig) en bedrijven, organisaties en instellingen die zich willen promoten en actief zijn op de arbeidsmarkt.

Kreek is een unieke (werk)plek in Oosterbeek. Een non-profit stichting waar bevlogen vrijwilligers laten zien wat participeren in de maatschappij werkelijk inhoud. Kreek is zelf bedruipend en krijgt geen subsidie. Dat vergt een aardige portie improvisatietalent en een dosis zakelijk inzicht om de deur open te houden voor de vele activiteiten die Kreek te bieden heeft.

Aangezien Kreek blijft groeien zijn we op zoek naar diverse talenten op het gebied van organisatie, administratie, inkoop, verkoop (van kunst en design), horeca, gastvrouwen/heren, pr-tovenaars, recycle specialisten (bij Kreek wordt de gehele inventaris samengesteld uit restmaterialen), computer-wizzards (bij voorkeur Linux), schoonmakers, tuinmannen/vrouwen, klusjesmannen/vrouwen, multimedia specialisten, technische wonders, creatieve geesten of een combinatie van al die vaardigheden.

Wil je niet zomaar een baan maar een baan die ertoe doet? Wil je aan de slag omdat je een verschil wil maken? Kreek is de ideale kweekvijver en broedplaats om het ook daadwerkelijk anders te doen. De maatschappij verandert snel en Kreek wil het liefst geen trendvolger maar trendsetter zijn. Help mee een nieuwe samenleving te creëren en begin in het klein bij Kreek.

Alle werkzaamheden zijn op vrijwillige basis. Er staat geen geldelijke vergoeding tegenover. De beloning voor je inzet is niet in geld uit te drukken, daar is het veel te waardevol voor.

meer info over de talentenmarkt: http://101talentenmarkt.nl/