* Zaterdagavond OpEn

Click to view map
When:
zaterdag 11 maart 2017 @ 20:00 – zondag 12 maart 2017 @ 01:00
2017-03-11T20:00:00+01:00
2017-03-12T01:00:00+01:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Contact:
Eric Broers en Peter Theebe

Zin om de deur uit te gaan? Nieuwe mensen te ontmoeten?  Een spelletje te doen? Ideeën uit te wisselen? Loop eens binnen bij Kreek. Elke zaterdagavond zijn we “gewoon” open. Geen filosofische avond, breiclub, kunstkoepelavond, LAN-Party, poëzieavond of een andere activiteit. Niets moet, alles mag.  Gewoon zijn wie je bent en genieten van het moment. Drankjes zijn zeer betaalbaar dus financieel is het ook haalbaar ?

Koffie en thee voor slechts één euro. Wil je er een suiker wafel bij, trek je beurs maar open en zoek je kleine geld want die wafel kost € 0,30.

Liever wat fris? Diverse gezonde sapjes voor € 1,50. Is dat teveel, dan kan je ook een sappie van het huis nemen voor slechts €1,-. Iets met bubbeltjes? Cola, de goedkope variant in een blikje, voor ook al een heel eurootje of een hoeveelheid muntjes die samen het getal van 100 centen vertegenwoordigen. Bitter lemon en ice tea zijn nu ook verkrijgbaar maar die kosten wel wat meer. Water uit de kraan kost niets (het is immers een mensenrecht) maar natuurlijk hebben we zowel blauw als rood water in een flesje en durven daar de schandalige prijs van € 1,50 voor te vragen. Wil je er ijs in dan hoop ik voor je dat het sneeuwt buiten ?

Bier van het huis voor een flesje € 1,50. Wil je een ander merk bier dan kan dat ook maar die kosten vanzelfsprekend meer. Grimbergen en Jopen bier staan momenteel op de kaart. Er zullen er meer volgen. Wijn van ’t huis per glas voor slechts € 2,-. Een duurder wijntje is ook verkrijgbaar maar dan mag je de hele fles afnemen (en als je de fles niet op krijgt, mag je ‘m meenemen naar huis).

Spelletjes liggen er ook volop in Kreek. Monopolie, Risk, Back Gammon, Scrabble, Triominos, Go, Kolonisten van Catan, Biggen, Business, Anti-Monopolie, Mens-Erger-Je-Niet, Ganzenborden en nog veel meer. Ook kan je schaken, dammen en diverse kaartspelletjes doen zoals pesten, hartenjagen, bridgen, klaverjassen, pesten, toepen of boerenpotten. Één gouden regel geldt bij Kreek; je speelt nooit en te nimmer om geld. Als je het spel niet wilt spelen om het spel, zoek dan elders een plekje.

Gezelligheid is onbetaalbaar dus daar rekenen we niks voor. Voor een goed gesprek weten we niet wat voor een prijskaartje daar aan gehangen moet worden …. rijk zijn met nog meer verworven wijsheid is met geen geldbedrag uit te drukken.

Ondanks het feit dat Kreek weinig regels kent hebben we toch wat onderlinge afspraken. Bellen of op je mobieltje turen doen we gewoon buiten en niet binnen. Bel je toch binnen dan ligt de hamer en spijker klaar om je mobiel aan de bar te timmeren. Ruzie maken is ook geen optie. Als Kreek gasten ruzie maken vliegen ze er beiden uit, maakt niet uit wie er begonnen is. We hebben hard gekookte eitjes op de bar staan die zowel gekocht kunnen worden maar ook als stille hint dienen om Kreek te verlaten omdat de dienstdoende barvrouw of man je te dronken vindt en je als hint een gratis eitje aanbiedt. Pak dat eitje aan en kies eieren voor je geld.

We delen graag bij Kreek dus doe mee en deel deze oproep op je facebook, op je twitter account of andere social media en je krijgt bij het tonen van de post op jouw social media platform 50% korting op de eerste consumptie ? Voorwaarde is wel dat deze post minimaal 24 uur voordat je bij Kreek binnenloopt op je social media geplaatst moet zijn en niet ouder mag zijn dan 6 dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *