Zaterdagavond Open

When:
zaterdag 16 september 2017 @ 20:00 – zondag 17 september 2017 @ 01:00
2017-09-16T20:00:00+02:00
2017-09-17T01:00:00+02:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Cost:
Free
Contact:
Kreek/Eric
06- 83914786

Zin om de deur uit te gaan? Nieuwe mensen te ontmoeten?  Een spelletje te doen? Ideeën uit te wisselen? Loop eens binnen bij Kreek. Elke zaterdagavond zijn we “gewoon” open. Niets moet, alles mag.  Gewoon zijn wie je bent en genieten van het moment. Drankjes zijn zeer betaalbaar dus financieel is het ook haalbaar ?

Spelletjes liggen er ook volop in Kreek. Monopolie, Risk, Back Gammon, Scrabble, Triominos, Go, Kolonisten van Catan, Biggen, Business, Anti-Monopolie, Mens-Erger-Je-Niet, Ganzenborden en nog veel meer. Ook kan je schaken, dammen en diverse kaartspelletjes doen zoals pesten, hartenjagen, bridgen, klaverjassen, pesten, toepen of boerenpotten. Één gouden regel geldt bij Kreek; je speelt nooit en te nimmer om geld. Als je het spel niet wilt spelen om het spel, zoek dan elders een plekje.

Gezelligheid is onbetaalbaar dus daar rekenen we niks voor. Voor een goed gesprek weten we niet wat voor een prijskaartje daar aan gehangen moet worden …. rijk zijn met nog meer verworven wijsheid is met geen geldbedrag uit te drukken.

Ondanks het feit dat Kreek weinig regels kent, hebben we toch wat onderlinge afspraken. Bellen of op je mobieltje turen doen we gewoon buiten en niet binnen. Bel je toch binnen dan ligt de hamer en spijker klaar om je mobiel aan de bar te timmeren. Ruzie maken is ook geen optie. Als Kreek gasten ruzie maken vliegen ze er beiden uit, maakt niet uit wie er begonnen is. We hebben buren die ons zeer dierbaar zijn. We vinden het fijn als zij ook ’s nachts kunnen slapen. Dus graag stil bij het verlaten van ons pand. Alvast Hartelijk bedankt

Één reactie op “Zaterdagavond Open”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *