YinYoga met Stephan huizing, 8 proeflessen

Click to view map
When:
donderdag 20 augustus 2020 @ 20:00 – 21:15
2020-08-20T20:00:00+02:00
2020-08-20T21:15:00+02:00
Where:
Kreek
weverstraat 24 oosterbeek
Cost:
4
Contact:
Stephan Huizing

Ontspan in deze rustige yogavorm. Ervaar hoe je levensenergie gaat stromen en laat de stress je lichaam verlaten. Verjong je bindweefsels en gewrichten en geniet van 75 minuten aandacht voor jezelf.

Yin yoga is een rustige vorm van Yoga. Er is geen dynamische flow en de overgangen tussen de houdingen zijn rustig. In Yin yoga blijven we zo’n 3 tot 5 minuten in een houding. We maken daarbij zo min mogelijk gebruik van spierkracht. De meeste houdingen zijn daarom zittend of liggend. Doordat je lang in een houding blijft wordt je uitgenodigd om je mentale en emotionele weerstand te observeren en los te laten.
Yin yoga laat je kennis maken met de kracht van stilte, met het “Zijn” in plaats van “Doen”. Met aandacht ben je vooral bezig met accepteren en loslaten, zonder te oordelen.

De les begint met een korte meditatie. We brengen onze aandacht naar binnen en dalen af in ons lichaam. Vervolgens wisselen we de yoga houdingen af met rust, zodat we de tijd en aandacht hebben voor wat er in ons lichaam gebeurt. De serie wordt afgesloten met een eind ontspanning. Als de behoefte bestaat kunnen we nog nabespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *