Vrije School Meeting

Click to view map
When:
donderdag 9 maart 2017 @ 19:30 – 22:30
2017-03-09T19:30:00+01:00
2017-03-09T22:30:00+01:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Contact:
Jillis de Winter

Het lijkt momenteel (feb. 2017) zeer aannemelijk dat de school kan gaan starten in AUGUSTUS 2017 !! Hou deze site (http://www.nieuwevrijeschool.nl/) en de facebook pagina ( Vrijeschool Oosterbeek Arnhem-Noord?) in de gaten voor meer nieuws, we zullen dat natuurlijk zo spoedig mogelijk publiceren. Het plan is om een dependance van de Parcival school uit zuid, in Arnhem Noord te starten. Dit is op dit moment in serieus overleg, dus grote kans dat het ook echt gaat gebeuren.

Het Vrije School onderwijs is een veelzijdige vorm van onderwijs die verder gaat dan alleen goed leren lezen of rekenen. Het is onderwijs dat verbreedt en de ontwikkeling van een vrije persoonlijkheid aanmoedigt in cognitiviteit, inventiviteit, originaliteit en creativiteit.

De initiatiefgroep Vrije School Oosterbeek /Arnhem Noord heeft zich als doel gesteld om een basis school voor Vrije School onderwijs op te richten met een eigentijds karakter, met -bij voorkeur- een vestiging op het grensgebied van Oosterbeek en Arnhem. Door onze integrale benadering worden tevens ook de mogelijkheden bekeken voor het onderbrengen van een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, en mogelijkheden voor een peuter en kleuter klas.

Om dit doel te kunnen realiseren, is het verzamelen van zoveel mogelijk (intentionele) inschrijvingen een zeer belangrijke stap. Hoe meer inschrijvingen we kunnen verzamelen, des te groter is de kans dat er een Vrije School komt!

DOE JE MEE?

Wil je ons bereiken voor vragen, meedenken, wat dan ook? Stuur een mailtje  naar:

vrijeschooloosterbeek@gmail.com

 

Op deze plek verschijnt binnenkort meer informatie over de avond. Van harte welkom.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *