Thuiswerken bij Kreek

When:
woensdag 1 september 2021 @ 13:00 – vrijdag 31 december 2021 @ 23:00
2021-09-01T13:00:00+02:00
2021-12-31T23:00:00+01:00
Where:
Kreek
Weverstraat 24 Oosterbeek
Contact:
Peter Theebe
06-19008202

‘Werk zoveel mogelijk thuis’ …

… een dringend advies van het kabinet. Thuiswerken heeft de nodige voordelen. Thuiswerkers zijn productiever en hebben meer ruimte om werk en privé te combineren. Er zijn minder files, het scheelt je reistijd en een leuke bijkomstigheid van minder auto rijden is dat je het milieu wat minder belast.

Maar soms is het lastig om thuis te werken. Je huis leent zich niet echt om een goede werkplek te creëren, de kinderen maken teveel herrie en leiden je teveel af, je mist het sociale contact met andere collega’s, je partner werkt ook thuis en je internet trekt het niet om allebei via de webcam te vergaderen op dezelfde tijd. Alleen werken zonder directe collega’s om je heen kan leiden tot minder werkplezier en de hogere productiviteit en werkdruk kan leiden tot een burn-out.

Heb je nog geen baan maar zoek je een gezellige plek om te studeren? Studenten zijn natuurlijk meer dan welkom. Voor jullie is er altijd een plekje te vinden.

Bij Kreek kan je nu boven in de activiteitenruimte een vrij rustige thuiswerkplek elders dan in je eigen huis vinden. Er staan op de eerste etage vier tafels plus vier stoelen klaar waar je op dinsdagen t/m de zaterdagen van 13:00 tot 17:00 en in de avonduren van 20:00 tot 23:00 kunt aanschuiven. Supersnel internet is voorhanden. Koffie, thee en andere consumpties kan je voor een zeer voordelige bijdrage bij de bar van Kreek halen. We vragen slechts een kleine vergoeding om boven wat rustiger te zitten. Een btw bon kan digitaal aangeleverd worden. Als je wat minder rust wilt hebben en in een creatieve omgeving met kunst aan de muren wilt thuiswerken, schuif dan gezellig aan in de exporuimte op de begane grond en klap je laptop open en doe je ding, daar rekenen we helemaal niets voor, blij dat we je een andere werkplek kunnen bieden.

Kom gerust een keertje thuiswerken bij Kreek. We denken dat onze inspirerende werkomgeving een welkome afwisseling kan zijn om de sleur van je werkdag te doorbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *