Samen Werkt – Van ontslag naar omslag: hoe doe jij dat?

Click to view map
When:
woensdag 24 februari 2016 @ 09:30 – 12:00
2016-02-24T09:30:00+01:00
2016-02-24T12:00:00+01:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Cost:
€ 3,-
Contact:
Maryse Kusse
06-10926253

SamenWerktVNHWEBVan ontslag naar omslag: hoe doe jij dat?

Je ONTSLAG is een crisis. Als je je sterk identificeert met je werk, dan raak je met het ontslag ervan, ook (een deel van) jezelf kwijt. Emoties en veranderingen bepalen even je leven. En dan is er ook nog de omgeving, die er van alles van vindt. Je schiet misschien in de oplossing en gaat voortvarend aan de slag met je volgende baan.

Vacatures zoeken, brieven schrijven, netwerken………Alles is erop gericht om maar weer verder te gaan, zoals voorheen. Maar is dit voor jou de goede manier?
Of kies je ervoor om een eigen authentiek pad te lopen? Voor beide opties is moed nodig, namelijk: handelen vanuit jezelf.

Ken je het gevoel, dat het lijkt alsof je moet kiezen tussen aanpassen aan, of kiezen vanuit je hart? En is dat laatste dan een OMSLAG? De essentie is dat je ruimte neemt om naar jezelf te kijken en stil te staan bij wat je eigenlijk wilt.

In deze workshop geven we ruimte aan die OMSLAG om te zien hoe jij van jouw ontslag een kans kunt maken. Ruimte om met elkaar te verkennen hoe je de situatie waarin je bent beland, of misschien al een tijdje in zit, kunt benutten om te werken aan hoe jij verder wilt met het kiezen van jouw pad.

Hoe gaan wij dat doen?

Begeleid door Inge Buvelot en Marleen van Noort kijken we naar gedragspatronen en overtuigingen. Hiermee kun je je bewust worden van de manier waarop jij nu werkt aan je toekomst. Wat zijn daarbij de voor- en nadelen, wat is je blinde vlek en op welke manier kun jij ruimte geven aan je wensen en verlangens? We praten erover met elkaar zonder oordeel en in een veilige sfeer.

Na twaalven is er uiteraard nog mogelijkheid om na te praten.

Voel je meer dan welkom en geef je op voor deze inspirerende ochtend in de Kreek, Weverstraat 24 Oosterbeek: inloop vanaf 9:30 uur, start 10:00 uur.
Hartelijke groet,

Samen Werkt Oosterbeek

Fedde, Inge, Marleen, Machteld en Maryse

Graag zien we je aanstaande woensdagochtend, inloop vanaf 9:30 uur in de Kreek, Weverstraat 24 te Oosterbeek. Geef je even van tevoren op: maryse.kusse@gmail.com

Samen Werkt is een initiatief van Inge Buvelot, Fedde Makkinga en Maryse Kusse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *