Geen Ruilgenootschap Renkum: Spullen

When:
zaterdag 28 maart 2020 @ 13:00 – 16:00
2020-03-28T13:00:00+01:00
2020-03-28T16:00:00+01:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Contact:
@ruilgenootschaprenkum

28 maart spullenruilcafé gaat niet door! Het zal ondertussen niemand meer verbazen dat ook wij in deze tijd van angst voor besmettingen het ruilcafé afblazen. 25 april weer van harte welkom bij het boeken enz ruilcafé

Ruilcafé: Spullen

De laatste tijd lijken we ons (dankzij de crisis) meer bewust geworden van het feit dat we niet gelukkiger worden van altijd maar meer spullen, meer hebben, meer economische groei.
Tegelijkertijd ervaren we de economische crisis vaak ook letterlijk in onze portemonnee en hebben we keuzes te maken. Stellen we de aanschaf van zaken die we niet perse direct nodig hebben misschien uit.
De initiatieven waarbij ruilen en delen centraal staan zijn talrijk; van het ruilen van diensten, tot het delen van auto’s. Weggeefhoekjes op Facebook en websites waar gereedschap gedeeld kan worden.
De ontwikkeling van de E-conomy naar de WE-conomy.
Nu ook in Renkum een initiatief wat helemaal in deze trend past. Leuk, niet duur en duurzaam.

Onder het motto: maak een ander blij met je mooie spullen, bespaar geld en spaar de aarde is het “Ruilgenootschap Renkum“ opgericht. Hoe hip is het niet om iets waar jij op uitgekeken bent te ruilen voor iets moois en origineels. Retro en vintage artikelen gewoon ruilen in de Weverstraat en dan met je nieuw verworven schat naar huis en verlost van wat je toch niet meer nodig had.

Een keer per maand organiseren wij het ruilcafé in Kreek op zaterdag middag van 13.00 tot 16.00 uur.
Elke maand staat er één categorie spullen centraal, zoals: boeken, kleding of spullen.
Voor niks gaat de zon op en hoe vrolijk worden we daar niet van!
Heb jij boeken in je kast staan die je nooit meer gaat lezen en die nog wel de moeite waard kunnen zijn voor een ander? Heb je dvd’s in je kast staan die je nooit meer bekijkt? Bewaar je nog steeds keukenspullen in je kast, die je eigenlijk nooit gebruikt? En hoe zit het met je kledingkast?
Kom naar het ruilcafé en maak jezelf en een ander blij.
Spelregels voor het ruilen
• Items zijn heel en schoon en aantrekkelijk
• Elk ingebracht item levert 1 voucher op
• Elk item wat meegenomen wordt kost 1 voucher
• Vouchers zijn alleen geldig op de dag zelf
• Per persoon maximaal 10 items inbrengen.
Het Ruilgenootschap Renkum is een initiatief van Anthonette van Luijtelaar en Nelleke Koetsier. Ondertussen hebben er een heel stel mensen zich bij dit initiatief aangesloten om het elke maand weer mogelijk te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *