Ruilcafe

Click to view map
When:
zaterdag 25 maart 2017 @ 13:00 – 16:00
2017-03-25T13:00:00+01:00
2017-03-25T16:00:00+01:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Cost:
max 10 items mee
Contact:
Anthonette
Met veel genoegen kunnen we jullie melden dat er veel enthousiastelingen komen assisteren bij de ruilcafés! Jullie zullen geregeld nieuwe gezichten zien terwijl Nelleke en/of Anthonette  nog wel aanwezig zullen zijn. Er gaan ook wat nieuwe ruilcafés komen, dat wil zeggen de vorm blijft hetzelfde maar de thema’s worden uitgebreid. Zo zal er in april op de 22e een “zelfgemaakt” thema aan de orde zijn. Zo kunnen huisgemaakte jams, chutneys, biertjes en ook breisels, borduurwerk, schilderijtjes, ansichtkaarten enz van eigenaar wisselen. We zijn heel benieuwd. Maar hierover later meer.
Nu eerst het KLEDING en accessoire RUILcafé van 25 maart. Daphne, Joke, Marianne, Saskia en Anthonette gaan deze middag doen. We nodigen jullie van harte uit om VOORJAARS- en ZOMER kledij in te brengen. We denken daarbij aan jassen, broeken, blouses enz. en ook aan ceintuurs, sjawls, handtassen. Het overgrote deel bestaat meestal uit dameskleding maar ook wordt er geregeld mannenkleding ingeleverd. We willen dan ook de mannen van harte aanraden om mee te doen!

De lente is nu echt weer begonnen, dus duik nog eens je kast in om te kijken naar items waar je een ander nog blij mee kan maken. Zoals steeds graag tot 10 items die heel, schoon en aantrekkelijk zijn. We zie je graag volgende week,

Hartelijke groet, Nelleke en Anthonette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *