Ruilcafé Kleding Voorjaar en Zomer

When:
zaterdag 24 maart 2018 @ 13:00 – 16:00
2018-03-24T13:00:00+01:00
2018-03-24T16:00:00+01:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Contact:
@ruilgenootschaprenkum

Ruilen is het nieuwe shoppen: zaterdag 24 maart: Ruilcafé Kleding Voorjaar en Zomer

Zaterdag 24 maart is het halfjaarlijkse kledingruilcafé weer aan de beurt. We gaan nu weer het voorjaar tegemoet en hebben zin in frisse bloesjes, vestjes, broeken, jassen, rokken, tassen, colberts enz enz.

Onder het motto: maak een ander blij met je mooie spullen, bespaar geld en spaar de aarde is het „Ruilgenootschap Renkum“ opgericht. Hoe hip is het niet om iets waar jij op uitgekeken bent te ruilen voor iets moois en origineels. Retro en vintage artikelen gewoon ruilen in de Weverstraat en dan met je nieuw verworven schat naar huis en verlost van wat je toch niet meer nodig had.

Eén keer per maand organiseren wij het ruilcafé in cultuur- en ontmoetingscentrum „De Kreek“ op zaterdag middag van 13.00 tot 16.00 uur.
Elke maand staat er één categorie spullen centraal denk aan: boeken, kleding, DVD, CD, Klein-interieur/ prullaria.
Voor niks gaat de zon op en hoe vrolijk worden we daar niet van!
Heb jij ook boeken in je kast staan die je nooit meer gaat lezen en die nog wel de moeite waard kunnen zijn voor een ander? Heb jij ook DVDś in je kast staan die je nooit meer bekijkt en die nog wel de moeite waard zijn voor een ander? Heb jij ook keukenspulletjes in de kast staan, die je nooit meer gebruikt en die nog wel de moeite waard kunnen zijn voor een ander?
En hoe zit het met je kledingkast?
Kom naar het ruilcafé en maak jezelf en een ander blij.Spelregels voor het ruilen
• Items zijn heel en schoon en aantrekkelijk
• Elk ingebracht item levert 1 voucher op
• Elk item wat meegenomen wordt kost 1 voucher
• Vouchers zijn alleen geldig op de dag zelf
• Per persoon maximaal 10 items inbrengenHet Ruilgenootschap Renkum is een initiatief van Anthonette van Luijtelaar en Nelleke Koetsier. Ondertussen hebben er een heel stel mensen zich bij dit initiatief aangesloten om het elke maand weer mogelijk te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *