Repaircafe

When:
zaterdag 17 maart 2018 @ 13:00 – 16:00
2018-03-17T13:00:00+01:00
2018-03-17T16:00:00+01:00
Where:
Kreek
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Cost:
eigen bijdrage

Op zaterdag 17 maart is het repaircafe gemeente Renkum weer in Kreek. Het was gepland in Felixoord, maar het is verplaatst naar Kreek!

Dat is erg fijn, want nu kunnen jullie hier terecht om samen me het team van ervaren reparateurs, spullen die niet meer werken weer aan de praat te krijgen. Samen probeer je een oplossing te vinden voor het defect.

Er zijn computerexperts aanwezig die oa kunnen helpen bij computerproblemen. Ook van Linux weten zij heel veel af. Als u linux geinstalleerd wil hebben op uw systeem kunnen zij daar bij helpen. Vaak kunnen computers en laptops dan nog een ronde langer mee. Het is dan wel zaak om op tijd te komen omdat het installeren van een nieuw besturingssysteem tijd kost.

Elke keer zijn er ook een aantal experts op gebied van elektrische apparatuur, maar ook mechanische probleempjes worden vaak opgelost.

Ook kleine kledingreparaties worden regelmatig bij het repaircafe gedaan.

Er zijn fietsreparateurs aanwezig, die kunnen helpen om je fiets weer rijdend op weg te helpen

Bert heeft passie voor hout en houtbewerking. Hij kan kleine reparaties uitvoeren en heeft ook verstand van het slijpen van gereedschap voor houtbewerking. Graag deelt hij die kennis. Er is dus ook een messenslijper aanwezig  😉

Diersaam geeft tijdens het repaircafe vaak advies voor (huis)dieren, dus als Marylou of Tieke er zijn delen zij die kennis graag.

Op zich kan je gratis iets laten repareren, maar ook repairders en het repaircafe maken onkosten, dus een vrijwillige bijdrage is van harte welkom.

Het repaircafe geeft geen garanties. Onderdelen die nodig zijn voor de reparatie moeten indien nodig zelf betaald worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *