Repaircafé gaat door!

Click to view map
When:
zaterdag 17 oktober 2020 @ 13:00 – 16:00
2020-10-17T13:00:00+02:00
2020-10-17T16:00:00+02:00
Where:
Kreek Oosterbeek
Weverstraat 24 Oosterbeek
Cost:
Free
Contact:
Peter Gudden
06-18116713

Kreek gaat zaterdag 17 oktober 2020 open voor het Repair Café!!!

Neem een mondkapje mee want deze is verplicht. Houd je aan de Corona regels zoals de 1,5 meter regel. Kom niet langs als je je niet goed voelt of verkouden bent. Kom alleen langs met essentiële reparaties, we kunnen maar een beperkt aantal mensen tegelijk helpen. Er mag geen drankje geserveerd worden door Kreek, de bar is gesloten.

Gooi je kapotte spullen niet weg, maar laat ze repareren door onze experts bij het Repaircafé.

Na enige tijd ‘uit de lucht’ geweest te zijn, is er mogelijk weer een Repaircafé bij Kreek. Kreek is lichtelijk verbouwd en kan hierdoor binnen de Corona regelgeving weer wat meer mensen op een veilige anderhalve meter plaatsen. De handen van de repairders jeuken weer om je spulletjes te repareren. Ze hebben er zin in 🙂 Indien het wat drukker wordt en er mensen dienen te wachten op een reparatie is er boven in de activiteitenruimte een wachtplek ingericht om droog en warm op je beurt te wachten. We kunnen maar een paar mensen tegelijk binnen laten. Mondkapjes zijn verplicht.

Er zijn computerexperts aanwezig die o.a. kunnen helpen bij computerproblemen. Ook van Linux weten zij heel veel af. Als u Linux geïnstalleerd wil hebben op uw systeem kunnen zij daar bij helpen. Vaak kunnen computers en laptops dan nog een ronde langer mee. Het is dan wel zaak om op tijd te komen omdat het installeren van een nieuw besturingssysteem tijd kost.

Op het gebied van elektronische apparatuur lopen er aantal experts rond die veel elektronische problemen weten te verhelpen, zelfs mechanische probleempjes worden vaak opgelost.

Ook kleine kledingreparaties worden regelmatig bij het Repaircafé gedaan.

Er zijn fietsreparateurs aanwezig, die kunnen helpen om je fiets weer rijdend op weg te helpen.

Diersaam geeft tijdens het repaircafé vaak advies voor (huis)dieren, dus als Marylou of Tieke er zijn, delen zij die kennis graag.

Op zich kan je gratis iets laten repareren, maar ook repairders en het Repaircafé maken onkosten, dus een vrijwillige bijdrage is van harte welkom.

Het Repaircafé geeft geen garanties. Onderdelen die nodig zijn voor de reparatie moeten indien nodig zelf betaald worden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *