Open Coffee met Anne Luchies

When:
vrijdag 13 december 2019 @ 10:00 – 12:00
2019-12-13T10:00:00+01:00
2019-12-13T12:00:00+01:00
Where:
Weverstraat 24 Oosterbeek
Cost:
vrijwillige bijdrage
Contact:
Ineke Reinder, Heleen Snijders, Peter van der Ham
De Open Coffee is een bijeenkomst van eens in de maand. Netwerken, uitwisselen, nieuwe ideeën opdoen en eens vragen hoe een ander iets zou aanpakken. Dat is de Open Coffee. Laagdrempelig anderen ontmoeten en het over serieuze of minder serieuze dingen hebben. Regelmatig hebben we een spreker die informatie over zijn of haar bedrijf deelt, of informatie geeft over een onderwerp waar wij naar gevraagd hebben. Deze keer Anne Luchies!
Zij maakt:
Infographics
Je ziet ze tegenwoordig regelmatig. Informatieve Illustraties waarin je in een oogopslag kunt uitleggen, waar je normaal een lange tekst gebruikt.
Het zijn taartdiagrammen, gebruiksaanwijzingen of bijvoorbeeld locatiekaartjes. Illustratiestudio Anne Luchies maakt ze voor dagbladen, werkt daarnaast voor jaarverslagen, vaktijdschriften, informatieve boeken en folders. Anne Luchies vertelt je er graag meer over tijdens de Open Coffee op vrijdag 13 december.
Passend bij jou bedrijf
Anne overlegd graag met jou als klant om een mooie illustratie of infographic voor je product te maken. Of het nu een opdracht is die meer tijd nodig heeft of een levering op korte termijn. Bel of mail haar gerust voor meer informatie.
Op haar website staan wat stijlvoorbeelden: www.anneluchies.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *