* KreKatieve Inloop

Click to view map
When:
vrijdag 19 mei 2017 @ 10:00 – 12:00
2017-05-19T10:00:00+02:00
2017-05-19T12:00:00+02:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Contact:
Sylvia Verhagen

Een nieuw initiatief om bij Kreek creativiteit te stimuleren, de KreKatieve Inloop. Het initiatief zal zich gedurende de tijd verder ontwikkelen afhankelijk van de inbreng van de deelnemers. Dat kan met draad en naald zijn, intuïtief tekenen of schilderen, een bonk vormloze klei kneden tot een object, sieraden of collages maken of elke andere uiting van die interne creatieve vlam die bij ons allen brandt.

Ga de uitdaging aan en kom langs. Elke maand zullen we de deuren tot onze verbeeldingskracht wagenwijd open zetten van 10:00 tot 12:00 op de derde vrijdag van de maand. Toegang is gratis.

Enige ideeën voor de KreKatieve Inloop kunnen zijn:

Gezichten gevouwen van toiletrollen

 

Bloemen gemaakt van wol en draad

 

Wildbreien (maar dat is misschien al te vaak gedaan)

 

4 reacties op “* KreKatieve Inloop”

Goedemiddag,

Ik heb een papier meegenomen bij de huisartsenpraktijk, waarin wordt gevraagd om granny squares te haken en deze kunnen dan ingeleverd worden o.a. bij de Kreek.
Het lijkt me heel leuk om hieraan mee te doen. Maar omdat alle projecten af moeten zijn in 2018 is mijn vraag tot wanneer kunnen de vierkantjes ingeleverd worden?

Uw antwoord zie ik graag tegemoet, alvorens in begin te haken.

Hallo Anny,

We zijn net weer opgestart na een welverdiende vakantie dus vandaar de ietwat late reactie. Sylvia Verhagen is de contactpersoon voor de Krekatieve inloop middag dus als je met haar contact wilt opnemen dan kan je vraag beantwoord worden. Het mailadres van Sylvia is sylvia.verhagen@live.nl

Met vriendelijke groet,

Peter Theebe
vrijwillige Kreker

Ps’je voor Sylvia: Als iemand reageert op de site krijgt Kreek geen email gegevens te zien mits deze door de persoon worden ingevuld. Reacties kunnen dus alleen op de site zelf geplaatst worden, Kreek kan geen mail sturen indien de persoon die een reactie geplaatst heeft de overige informatie vwb email of telefoon gegevens niet ingevuld heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *