Kom neuzen in de struinmarkt

When:
maandag 1 maart 2021 @ 15:37 – 16:37
2021-03-01T15:37:00+01:00
2021-03-01T16:37:00+01:00
Cost:
Free
Kom neuzen
We mogen weer open! Er mag weer geneusd worden in de struinmarkt. Na een paar weken op de zitbankjes van Kreek gratis spullen aangeboden te hebben, mag je op afspraak weer binnen komen om te neuzen tussen alle tweedehands spulletjes.
Even er tussenuit om je te omringen met leuke meuk, spulletjes, excentrieke voorwerpen, zelfs nuttige dingen, een muur van boeken, cd’s/dvd’s/lp’s en die onverwachte vondst van een schat in onze overvloed van gedoneerde overtollige spullen. En dit alles voor schappelijke prijzen en een gezellig praatje tussendoor. Dus.neem je eigen goed of minder goed gevulde portomonee mee en wij zorgen ervoor dat je met gevulde tassen weer buiten staat. In de struinmarkt kan je met weinig toch weer met een overvloed van spullen huiswaarts keren. Pas wel op dat je nog wat leefruimte voor jezelf tussen al die spulletjes weet over te houden.
Onze openingstijden zijn:
Dinsdag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur.
Er zijn wel wat regeltjes te volgen namelijk:
– Van te voren opgeven dat je langs wilt komen. Er ligt een lijst met dagen en tijden buiten op de bank waar je je naam op kunt achterlaten maar je mag ook bellen tijdens openingstijden (06-83914786) of een email versturen (kreekobeek@gmail.com).
– Mondkapje verplicht.
– Even je handen ontsmetten.
– Maximaal twee personen binnen.
Buiten zullen de zitbanken gevuld blijven met in principe gratis mee te nemen spullen. Daar mag je altijd in neuzen, zonder afspraak. Mocht je een gift voor Kreek willen achterlaten dan is dat meer dan welkom. Er staat een blauwe giftenpoot vlakbij de ingang van Kreek. We willen een ieder nog hartelijk danken voor alle spontane giften die de afgelopen weken in de gleuf gedeponeerd zijn. We hebben met deze giften in ieder geval het verlies van Kreek wat weten te reduceren. Thnxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *