Je leven op rolletjes

Click to view map
When:
dinsdag 22 maart 2016 @ 20:00 – 22:00
2016-03-22T20:00:00+01:00
2016-03-22T22:00:00+01:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Cost:
€16,50 per keer. Ofwel een strippenkaart van 5 meditatielessen voor €72,50 (ipv €82,50). Deze blijft een jaar geldig.
Contact:
Bernadette Ezendam
06 13062279

 

geluk

Wil je in je leven dingen doen, die passen bij jou en die er toe doen? Of blijf je in de waan van de dag doen wat anderen van jou verwachten? Maak weer contact met wie je werkelijk bent en breng meer harmonie en vreugde in je leven!
Deze avonden zijn los te bezoeken!

Op 22 maart is het thema ‘Leven vanuit liefde’
Liefde is de sterkste kracht in het universum. Naarmate je de dingen meer vanuit je hart doet, zeker als je dit combineert met je innerlijke wijsheid, creëer je een vreugdevol leven. Een leven dat zin heeft. Een leven waarin je al je talenten kunt inzetten en je bestemming kunt bereiken.
Als je alle mensen om je heen met mededogen kunt bekijken, ook als ze dingen doen waar jij niet voor zou kiezen, dan is dit waarlijk een geschenk voor beide partijen. Zonder oordeel kun je er voor de ander zijn en hem of haar ondersteunen, de lessen in het leven te leren.
Als je onvoorwaardelijk van jezelf kunt houden, ook van je schaduwkanten, dan sta je harmonieus in het leven. Je durft met de stroom mee te gaan, ook als er onverwachte dingen gebeuren. Je kunt glimlachen, als je iets stoms doet of als het niet meteen gesmeerd gaat.

Als klein kind leren we vaak dat liefde een werkwoord is: je doet, wat de ander graag wil, zodat er van je gehouden wordt. Dit patroon, de berekenende liefde, zit vaak zo diep, dat we geen verbinding meer kunnen maken met de onvoorwaardelijke liefde, die altijd in ons aanwezig is.
Deze dinsdag gaan we dit contact herstellen.

Tijd: van 20-22 uur (ruimte open vanaf 19.45 uur)
Locatie: Ontmoetingscentrum de Kreek, Weverstraat 20-24 te Oosterbeek
Kosten: €16,50 per keer. Ofwel een strippenkaart van 5 meditatielessen voor €72,50 (ipv €82,50). Deze blijft een jaar geldig.
Opgeven: telefonisch 06 13062279 of via het contactformulier op de website www.ezendamcoaching.nl
.
We mediteren op stoelen. Je hoeft geen voorkennis of ervaring met mediteren te hebben voor deze cursus.

De cyclus ‘Je leven op rolletjes?’ wil je bewust maken van hoe je in het leven staat.
Vaak sluipen er allerlei dingen in ons leven, waar we niet bewust voor gekozen hebben. Anderen hebben onze hulp nodig of verwachten dingen van ons. We willen onze relaties goed houden. We willen carrière maken. We zijn gehecht aan onze welvaart en comfort. Daarbij worden we gemakkelijk verleid te leven bij de waan van de dag. We vragen ons niet eens meer af of dit het leven is, dat we willen leven.

Benut jij je unieke combinatie van talenten en kwaliteiten optimaal? Maak je keuzes vanuit je eigen kracht en drijfveren, los van wat anderen daarvan vinden? Ben je authentiek en kun je jezelf met anderen verbinden, zonder jezelf te verliezen?
Het is het geboorterecht van ieder van ons, om te stralen en te leven in vreugde. En om voldaan terug te kunnen kijken naar het spoor dat we hebben achtergelaten.
Op de vierde dinsdag van de maand kijken we samen naar dit thema. Dit doen we met geleide meditatieoefeningen en het delen van ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *