Het Park Vertelt Binnen

When:
dinsdag 16 oktober 2018 @ 20:00 – 22:30
2018-10-16T20:00:00+02:00
2018-10-16T22:30:00+02:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Cost:
€3,-
Contact:
Jeroen Hendriksen
026-4432471

(AAN)STORMEND POËZIETALENT!!

Een nieuw seizoen vol poëzie, met op deze herfstavond vol regionaal dichttalent en vocale inspiratie.

Wibo Kosters is stadsdichter van Deventer en lid van het nieuw opgerichte Dichtersgilde van Overijssel. Augustus 2018 verscheen zijn debuutbundel ‘Inwoner’ bij uitgeverij Anderszins. Wibo houdt van goede koffie, probeert in alles te minderen, en is af en toe muzikant.

Rinske Kegel is schrijfster en illustratrice te Nijmegen. Zij publiceerde bij literaire de tijdschriften Kluger Hans, De Revisor, De Poëziekrant en Het Liegend Konijn. Ze won de derde prijs van de Poëziewedstrijd van Oostende en twee maal de eerste prijs bij de VUMC Poëzieprijs. Ze trad op bij de literaire festivals Onbederf’lijk Vers en Dichters in de Prinsentuin.

Abdul Broekema richt zich met zijn poëzie voornamelijk op het plezier hebben en vinden in taal. Hij zou dan ook graag tot de taalpoëten gerekend willen worden. Daarnaast is hij geïntrigeerd door het lyrische. Hij wordt sterk beïnvloed door jazz muzikanten en is groot fan van Nina Simone en Billie Holiday.

Simone Zwitserloot zoekt naar manieren om woord en beeld met elkaar te combineren. Tijdens haar voordrachten projecteert ze geanimeerde beelden die een interactie aangaan met haar gedichten. Dit deed ze o.a. op Cultureel Terras de Kaaij en het Festival der Kunsten. Online experimenteert ze met GIF-gedichten, waarvan een serie werd gepubliceerd in Hard//Hoofd.

Unieke vocale performances van HET improvisatie collectief uit Rotterdam

Oosterbeker Kees Kool en zangdocent Mony Wouters zijn de initiatiefnemers van het professionele Rotterdam Impro Voices, dat in diverse samenstellingen optreedt.
“Iemand haalt adem en begint te zingen; vanaf dat moment begint de voorstelling…”
Met louter en alleen hun stem creëren deze zangers een geheel eigen vocale wereld.
Zonder vooraf afgesproken patronen ontstaat de muziek ter plekke. Spannend voor publiek en zangers. Guus Bok, Mony Wouters en Kees Kool gaan deze mooie vocale interactie aan!

Kom luisteren en genieten!
Presentatie is in handen van Arja Scheffer.

Voor het open podium kan men zich op de avond zelf, voor acht uur, bij haar aanmelden.
Volgend poëziecafé: 20 november 2018

contact: Jeroen Hendriksen, 026-4432471 of 06399366
mail: j.hendriksen132@upc.nl of poeziecafebinnen@gmail.com

Het poëziecafé in Kreek vindt elke derde dinsdagavond van de maand plaats. Het Park Vertelt organiseert jaarlijks in de zomer in park Hartenstein Het Park Buiten. Vanaf oktober tot en met juni kunt u terecht in Kreek voor Het Park Binnen. Entree is 3 euro. De deur is open om half acht. het programma begint om 8 uur en heeft altijd een korte pauze.

http://hetparkvertelt.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *