Het Park Vertelt Binnen: CREATIVE WRITING NEEMT HET POËZIECAFÉ OVER!

When:
dinsdag 19 maart 2019 @ 20:00 – 22:30
2019-03-19T20:00:00+01:00
2019-03-19T22:30:00+01:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Cost:
€3,-
Contact:
Jeroen Hendriksen
026-4432471

Deze editie van het poëziecafé zal volledig worden verzorgd door studenten Creative Writing van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem.

Saleha Alladien (1992) is van de Spoken Word. Haar thema is persoonlijke innerlijke beleving; verliefdheid, eenzaamheid, vriendschap, seksualiteit, depressie en trauma’s.

Elianne van Elderen (1997) stond op podia als Stukafest Preview en Tilt-festival. Deed een take-over bij VPRO Dorst, won de Interuniversitaire Literaire Prijs 2018.

Stan Frijsinger (1998) schrijft meestal over vogels. Hoe dat komt weet hij niet, want hij kan nog geen kraai van een ekster onderscheiden. Hij speelt graag met vorm en conventies.

Jesse Gunsing (1998) steekt in zijn gedichten alles wat hem inspireert en verwondert. Hij speelt met de lijn tussen realiteit en schijn en uit hiermee zijn humoristische taalgevoel.

Mel Kikkert (1999) is eerstejaars student Creative Writing en nog op zoek naar haar plek in de poëzie (en de wereld), voor zover dat mogelijk is.

Frederike Luijten (1998) maakt naast boekjes ook audio verhalen, films en muziek. Zij komt uit Tilburg en onderzocht dialect, de veranderlijkheid van plekken en het ouderlijk huis.

Myrthe Oomen (1996) schrijft absurde verhalen en romantische poëzie, zoekend naar een verstaalslag van liefde voor het leven naar de vertwijfeling die daarbij komt kijken.

Suzanne Reedijk (1997) schrijft om haar observaties een plek te geven. Zij is geïnteresseerd in het verbond tussen schrijver en lezer en hoe dat zich uit in tekst.

Ileen Rook (1998) is poëet en prozaschrijfster. Ze zit bij de Dichtclub en bij Urban House, tweemaal landelijk finalist van de Kunstbende en staat op diverse Spoken Word podia.

Bram Wientjes (2000) is jong maar al lang bezig. Hij maakte producties met Toneelgroep Oostpool. Naast schrijven is hij altijd in voor een drankje en de bijbehorende gezelligheid.

Roos Marijn Peperkamp (1992) studeerde af aan Creative Writing ArtEZ met de EP ‘Schemerlicht’. Ze componeert haar eigen nummers, werkte aan een solovoorstelling. Vanaf oktober zal ze deelnemen aan het Slow Writing Lab van het Letterenfonds.

Kom luisteren en genieten!
Programmering: Malika Soudani, Sebastiaan van der Lubbe en Oscar Scheepers.

Volgend poëziecafé: dinsdag 16 april 2019 met Gelderse (ex) stads- en dorpsdichters! Contact: Arja Scheffer 06-20073404

Elke derde dinsdag: Het Park Vertelt Binnen

Het poëziecafé in Kreek vindt elke derde dinsdagavond van de maand plaats. Het Park Vertelt organiseert jaarlijks in de zomer in park Hartenstein Het Park Buiten. Vanaf oktober tot en met juni kunt u terecht in Kreek voor Het Park Binnen.

Met voordrachten van dichters en vaak ook live muziek. Entree is 3 euro. De deur is open om half acht. het programma begint om 8 uur en heeft altijd een korte pauze.

http://hetparkvertelt.nl/

Één reactie op “Het Park Vertelt Binnen: CREATIVE WRITING NEEMT HET POËZIECAFÉ OVER!”

Een mooie poëzieavond gisteren! Geheel gevuld door enthousiaste studenten van ARTEZ Creative Writing.
Zijzelf deden de organisatie, zorgen voor afwisseling in de optredens en hadden een perfecte tijdsplanning.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *