Het Park Vertelt Binnen: SPOKEN WORD

When:
dinsdag 15 januari 2019 @ 20:00 – 22:30
2019-01-15T20:00:00+01:00
2019-01-15T22:30:00+01:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Cost:
€3,-
Contact:
Jeroen Hendriksen
026-4432471
Laat je meevoeren en kennis maken met het ritme en de muziek van taal!!


Pompadó Martha is een Curaçaose artiest die gedichten schrijft over het hedendaagse leven middels ironie, confrontatie en bewustwording van het hier en nu, met een beetje romantisch fascinerend perspectief. Zijn voordrachten zijn een interactief spel waarbij hij het publiek meeneemt met gebruik van ritme, associaties en muziek. Hij tracht op onorthodoxe wijze les te geven en daarmee zijn manier van Spoken Word mee te geven aan anderen; vanavond in de vorm van een miniworkshop. Hij treedt op onder de naam Prince Of Willemstad.

Jesse Laport
is in 2012 benoemd tot Stadsdichter van Arnhem en is dat nog steeds! Daarnaast is hij organisator, schrijver, presentator, acteur, muzikant, redacteur en gastdocent. Eerder trad Laport – die in pak en strop ten tonele verschijnt – onder meer op voor het Koningshuis, op diverse festivals en in Paradiso. Hij is presentator bij Mensen Zeggen Dingen en organisator van open podium Tapschrift. Zijn werk is te lezen en te zien in verscheidene bundels, tijdschriften, kranten op muren en in hallen. Zijn werk laat zich omschrijven als een muzikale, toegankelijke, vaak humoristische reflectie, die je eerst laat genieten en vervolgens aan het denken zet.

Kees Kool en Jan Gommans, twee meesters in improvisatie, met een rijke achtergrond, ervaring en training in ‘zingen in het moment’. Schijnbaar moeiteloos zingen zij zo en zijn zij in staat om muzikale werelden te creëren en daarbinnen op reis te gaan. Taal en muziek versmelten zich tot unieke pareltjes die een glimlach oproepen.

Sander Essers, dorpsdichter/troubadour van de gemeente Renkum, heeft voor vanavond een paar ‘Words to Spoken’. Van papier of uit het hoofd?

Kortom: een avond waarin woord, muziek, zang en ritmiek feilloos in elkaar overlopen.

Om deel te willen nemen aan het open podium kan men zich op de avond zelf vóór aanvang bij de presentator melden.

Volgend poëziecafé:  19 februari 2019
Contact: Arja Scheffer 0620073404

Elke derde dinsdag: Het Park Vertelt Binnen

Het poëziecafé in Kreek vindt elke derde dinsdagavond van de maand plaats. Het Park Vertelt organiseert jaarlijks in de zomer in park Hartenstein Het Park Buiten. Vanaf oktober tot en met juni kunt u terecht in Kreek voor Het Park Binnen.

Met voordrachten van dichters en vaak ook live muziek. Entree is 3 euro. De deur is open om half acht. het programma begint om 8 uur en heeft altijd een korte pauze.

http://hetparkvertelt.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *