Geen moederzorgcafe

When:
woensdag 14 juni 2017 @ 10:00
2017-06-14T10:00:00+02:00
2017-06-14T10:15:00+02:00
Contact:
www.facebook.com/MoederZorgCafe!
06-57590343

Helaas is er wegens priveomstandigheden deze woensdag geen Moederzorgcafe. Het volgende moederzorgcafe is op 13 september.

 

Ongewenste gebeurtenissen tijdens de bevalling kunnen leiden tot klachten. Voorkom negatieve ervaringen en situaties die je graag anders had gewild. Vanuit jouw natuurlijk functioneren kun je een veilige bevalling realiseren en herstellen van negatieve ervaringen en geboortetrauma’s. Kom langs voor deskundige hulp en steun!

Wij starten het MoederZorg-Café! speciaal voor moeders met een negatieve of traumatische bevallingservaring. Wij zien dat moeders vaak situaties meemaken die ze graag anders hadden gewild en daarna klachten ontwikkelen of onzeker worden. In samenwerking met de Stichting Bevallingstrauma richten we ons op moeders met gevoelens van onzekerheid, angst, pijn, stress en machteloosheid. Veelal gaat dit gepaard met lichamelijke, psychische en/of sociale problemen. Onze doelen zijn dat moeders

• hun bevallingservaring kunnen verwerken

• de gelegenheid hebben klachten te bespreken

• aanknopingspunten krijgen voor begeleiding en behandeling

• informatie krijgen over de effectieve herstelgesprekken

Op elke 2e woensdagochtend van de maand ben je van harte welkom in Kreek in Oosterbeek aan de Weverstraat 24. Toegang is gratis en je kunt altijd binnen lopen van 10 tot 12 uur. Wil je eerder contact: bel of mail mij rechtstreeks. Kijk voor meer informatie en data op www.kreekoosterbeek.nl en volg ons op facebook.com/MoederZorgCafe!

Overige data MoederZorg-Café:

13 september, 11 oktober, 8 november en 13 december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *