Festival Het Park Vertelt in Oosterbeek

Click to view map
When:
zaterdag 31 augustus 2019 @ 14:00 – 21:00
2019-08-31T14:00:00+02:00
2019-08-31T21:00:00+02:00
Where:
Park Hartenstein
Oosterbeek
Nederland
Cost:
Free
Contact:
de werkgroep Arja Scheffer en Helen van Bergen.

Nieuwe aanpak Festival Het Park Vertelt in Oosterbeek

Op zaterdag 31 augustus tussen 14.00 en 21.00 uur treden bekende namen op in Park Hartenstein in Oosterbeek:
Dichter des Vaderlands Tsead Bruinja, Ellen Deckwitz, Lévi Weemoedt, Dean Bowen en Jules Deelder, maar ook Ted van Lieshout, Kindertheater Kikker, oud-stadsdichter van Deventer Johanneke ter Stege, Poezieboys en de Nijmeegse band The Bojangles komen.

Alle zintuigen zullen zij aanspreken, voor iedereen valt er wat te genieten, actief en passief. Zowel ouderen als gezinnen met jonge kinderen zijn welkom; ieder die van taal houdt en zich wil laten verrassen kan kiezen tussen de optredens op verschillende podia. Vrijwilligers en bestuursleden van de Stichting Vrienden van de Poëzie in Gelderland klaar de bezoekers een mooie dag te bezorgen, op een prachtige locatie achter het Airbornemuseum in Oosterbeek. Met een gevarieerd culinair aanbod, boekenkramen, zeepkist-poëzie en gratis entree zal dit 15de festival ongetwijfeld een groot succes worden.

Zie: http://hetparkvertelt.nl.

Elke derde dinsdag: Het Park Vertelt Binnen

Het poëziecafé in Kreek vindt elke derde dinsdagavond van de maand plaats. Het Park Vertelt organiseert jaarlijks in de zomer in park Hartenstein Het Park Buiten. Vanaf oktober tot en met juni kunt u terecht in Kreek voor Het Park Binnen.

Met voordrachten van dichters en vaak ook live muziek. Entree is 3 euro. De deur is open om half acht. Het programma begint om 8 uur en heeft altijd een korte pauze.

http://hetparkvertelt.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *