Expositie Klaartje Gilliams

Click to view map
When:
dinsdag 4 juli 2017 – vrijdag 29 september 2017 all-day
2017-07-04T00:00:00+02:00
2017-09-30T00:00:00+02:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland

Vogelkunst voor Kankeronderzoek

In juli augustus en september exposeert de Belgische multi-disciplinaire kunstenares Klaartje Gilliams werken uit haar collectie ‘vogels’.

Ook tijdens de kunstroute was haar werk te bewonderen in de Boschhoeve in Wolfheze.

Alle geëxposeerde kunst van Klaartje is te koop en de opbrengst komt ten goede aan het UMC Radboud Oncologie Fonds.
Klaartje exposeert haar kunst al door heel Europa en in juni, juli en augustus brengt zij haar vogelcollectie naar Renkum en Oosterbeek. Deze werken heeft zij ter beschikking gesteld om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Kom kijken en haal bijzondere kunst in huis waarmee u tevens een belangrijk doel steunt.

In Cultuur- en Ontmoetingscentrum Kreek in Oosterbeek is de collectie tentoongesteld gedurende de hele maand juli t/m september 2017. Binnenlopen kan van dinsdag t/m zaterdag van 13 tot 17 uur. Gratis entree. De opening van de expositie is op 4 juli in de Kreek om 20.00, adres Weverstraat 24 in Oosterbeek tijdens de speciale Kunstkoepelavond. http://www.kreekoosterbeek.nl/kunstkoepel/ .

Tussen 23 juli en 20 augustus is Kreek gesloten, dus een bezoek is dan helaas niet mogelijk.
Bekijk een aantal werken alvast op https://www.facebook.com/Vogelkunst4kankeronderzoek. Bieden op de beelden wordt gewaardeerd, prijzen voor de schilderijen zijn vanaf 1 juli bekend. Het onderzoek naar medicijnen tegen kanker kan ook gesteund worden via: het radboudoncologiefonds

Klaartje Gilliams maakt kunst in diverse technieken. In haar werk zijn vogels een terugkerend thema. Vogels zijn ook een hoofdthema in het leven van Marylou, sinds juli 2015 in behandeling voor borstkanker, o.a. in het Radboud UMC. Klaartje is door het persoonlijke verhaal van Marylou geraakt, door hun gezamenlijk thema ‘vogels’ hebben zij de vleugels ineengeslagen en deze expositie opgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *