Eetclub

When:
maandag 10 juli 2017 @ 18:00 – 22:00
2017-07-10T18:00:00+02:00
2017-07-10T22:00:00+02:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Cost:
kostprijs
Contact:
Arthur Pijnenburg
Op maandag 10 juli is er weer een Eetclub avond in Kreek.

De kok en de maaltijd zijn nog te bepalen, maar opgeven kan alvast!

JA, IK KOM! ___________________________

Graag tot volgende keer.

Wil je meeeten, wordt dan lid van de eetclub, dan krijg je de uitnodigingen in je mailbox en dan kan je je opgeven.

De Eetclub
Wil je niet alleen eten of gezellig met je partner en kinderen eens buiten de deur eten en wil je het ook betaalbaar houden, dan is de eetclub een uitstekende mogelijkheid om een maaltijd met elkaar te delen.

Als je lid van de eetclub wil worden, zijn daar twee voorwaarden aan verbonden; je bent bereid eens in de zoveel tijd een maaltijd voor anderen te bereiden en je kookt de maaltijd tegen de inkoopsprijs, je mag er geen geld aan verdienen. Zo verdelen we de lusten en de lasten over alle eetclubleden en blijft het voor een ieder ook financieel haalbaar om aan te kunnen schuiven. De koks bepalen overigens voor hoeveel mensen zij kunnen koken. De ene kok zal voor 8 a 12 mensen een maaltijd op tafel kunnen zetten, terwijl de andere kok zijn of haar handen niet omdraait om voor 24 man of meer een maaltijd te bereiden.

De eetclub vindt eens per twee weken plaats op de maandagavond. Om 17:30 gaat de deur open bij Kreek en rond 18:00 zal de maaltijd geserveerd worden. Eetclubleden regelen zelf dat de tafel gedekt wordt, de drankjes ingeschonken worden, de afwas gedaan wordt en na afloop de tafels en de ruimte weer schoon opgeleverd worden. Kreek stelt de ruimte gratis ter beschikking en leeft van de drankverkoop om de kosten te dekken. De drankjes zijn zeer betaalbaar bij Kreek en kosten vanaf € 1,- voor een thee, koffie of frisdrank tot maximaal € 2,- voor een goed glas wijn van ‘van de Wijnen’. Er is in de eetclub kast aardig wat servies en bestek voorhanden. Er kan in overleg gekookt worden in de aangelegen woning van één van de vrijwilligers van Kreek waar een redelijk grote keuken tot je beschikking staat.

Momenteel telt de eetclub ongeveer 30 leden, waarvan sommige leden wat actiever zijn dan anderen.

Wil je je inschrijven voor de Eetclub dan kan je je melden bij één van de twee coördinatoren van de Eetclub:

Arthur Pijnenburg
arthur.eetclub@gmail.com

of

Chretien Scuba
CHREET17@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *