Eetclub

When:
15/01/2018 @ 18:00
2018-01-15T18:00:00+01:00
2018-01-15T18:15:00+01:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Cost:
kostprijs
Contact:
Arthur Pijnenburg en Chretien

Wil je mee-eten, wordt dan lid van de eetclub, dan krijg je de uitnodigingen in je mailbox en dan kan je je opgeven.

Binnen de eetclub zijn er stemmen opgegaan om op maandag soep te maken. Voor de maandagen dat er geen Eetclub is, kun je wel soep komen eten in Kreek.

De planning voor ….: `
Maandag 11 december Soepdag            weet nog niet wat voor soep , dat is afhankelijk van aanbieding op de markt, van het weer, van mijn humeur etc.  Dat verzorgt Frans. de prijs is laag en het menu eenvoudig, maar lekker.
Maandag 18 december eetclubdag ,      wie wil dat verzorgen?  Kok gezocht !

Maandag 25 december kerst                   eten we bij mams  , toch?
Maandag  1 januari        oud&nieuw       ook niks ,nog vol van de oliebollen.
Maandag 8 januari soepdag                    maakt Frans nog een keer soep of heeft  iemand t van ‘m overgenomen, dat hoopt hij .
Maandag 15 januari       kokkie gezocht !`
Opgeven kan alvast.

De Eetclub
Wil je niet alleen eten of gezellig met je partner en kinderen eens buiten de deur eten en wil je het ook betaalbaar houden, dan is de eetclub een uitstekende mogelijkheid om een maaltijd met elkaar te delen.

Als je lid van de eetclub wil worden, zijn daar twee voorwaarden aan verbonden; je bent bereid eens in de zoveel tijd een maaltijd voor anderen te bereiden en je kookt de maaltijd tegen de inkoopsprijs, je mag er geen geld aan verdienen. Zo verdelen we de lusten en de lasten over alle eetclubleden en blijft het voor een ieder ook financieel haalbaar om aan te kunnen schuiven. De koks bepalen overigens voor hoeveel mensen zij kunnen koken. De ene kok zal voor 8 a 12 mensen een maaltijd op tafel kunnen zetten, terwijl de andere kok zijn of haar handen niet omdraait om voor 24 man of meer een maaltijd te bereiden.

De eetclub vindt eens per twee weken plaats op de maandagavond. Om 17:30 gaat de deur open bij Kreek en rond 18:00 zal de maaltijd geserveerd worden. Eetclubleden regelen zelf dat de tafel gedekt wordt, de drankjes ingeschonken worden, de afwas gedaan wordt en na afloop de tafels en de ruimte weer schoon opgeleverd worden. Kreek stelt de ruimte gratis ter beschikking en leeft van de drankverkoop om de kosten te dekken. De drankjes zijn zeer betaalbaar bij Kreek en kosten vanaf € 1,- voor een thee, koffie of frisdrank tot maximaal € 2,- voor een goed glas wijn van ‘van de Wijnen’. Er is in de eetclub kast aardig wat servies en bestek voorhanden. Er kan in overleg gekookt worden in de aangelegen woning van één van de vrijwilligers van Kreek waar een redelijk grote keuken tot je beschikking staat.

Momenteel telt de eetclub ongeveer 30 leden, waarvan sommige leden wat actiever zijn dan anderen.

Wil je je inschrijven voor de Eetclub dan kan je je melden bij Arthur Pijnenburg
arthur.eetclub@gmail.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *