Creatief café: Kerststukje maken of vrij schilderen

When:
donderdag 5 december 2019 @ 14:00 – 16:00
2019-12-05T14:00:00+01:00
2019-12-05T16:00:00+01:00

Donderdag 5 en 19 december kan elke creatieveling in Kreek terecht om een kerststukje te komen maken. Wij zorgen voor groen, decoratie en een kaars. Maar neem vooral ook zelf wat mee. Heb je een leuk bakje of potje over? Neem die dan ook mee. Er is ook materiaal om zelf kerstdecoratie te maken.

Ook vandaag kunnen de liefhebbers terecht om vrij te schilderen: bij vrij schilderen ligt er een paneel of doek klaar om aan tafel of achter de ezel op te gaan schilderen naar eigen inzicht. Voor wie geen inspiratie heeft, wordt een uniek stilleven samen gesteld van spullen uit de weggeefkast van Kreek.
Elke eerste donderdag van de maand is er voortaan vrij schilderen. Maar ook op de derde donderdag van de maand ben je van harte welkom om te komen schilderen. Misschien schilder je dan alleen, maar er zijn dan wel meer mensen creatief bezig met een ander thema.

Creatief café in Kreek:
Wil je per mail op de hoogte worden gehouden? Mail dan dat je je wil aanmelden voor de nieuwsbrief van het Creatief café naar info@kreekoosterbeek.nl.
Locatie: Kreek
Aanvang: 14:00 uur, duur: 2 uur
Kosten: 4 euro per persoon incl. materiaal en een koffie of thee.
Opgave: niet nodig (alleen bij groepen graag mailen naar info@kreekoosterbeek.nl)

Het creatief café is elke eerste en derde donderdagmiddag van 2 tot 4 uur geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *