Coaching levensvragen

When:
woensdag 4 november 2020 @ 13:15 – 15:30
2020-11-04T13:15:00+01:00
2020-11-04T15:30:00+01:00
Contact:
Jeroen Hendriksen

Coaching van levensvragen en werkproblemen

Vanaf 1 november wordt coaching aangeboden voor € 10 per sessie van ongeveer een uur. De opbrengst is volledig voor Kreek.

De coaching wordt aangeboden door Jeroen Hendriksen, een gelauwerde coach op het gebied van persoonlijke levensvragen en werkproblemen. Hij is nu gepensioneerd, maar was een van de eerste ontwikkelaars in Nederland van de opleiding tot Personal Coach. Ook publiceerde hij een aantal boeken over coaching (zie www.jeroenhendriksen.nl)

Zijn visie op coaching is gericht op het samen onderzoeken van je levens- of werkvraag om vandaar uit de stap te maken naar de keuze van mogelijke acties. De gecoachte neemt in zo’n proces zelf verantwoordelijkheid voor de te nemen stappen. Zo’n coachproces kan confronterend zijn, humorvol en reflecterend op het eigen gedrag. Jeroen heeft speciale aandacht voor vragen over ziekte en overlijden/rouw, emotie en gevoel. Zonder onderzoeksvraag geen coaching!

Hij werkt graag met verschillende werkvormen (naast het gesprek)
– wandelcoaching
– opstellingen; innerlijk team
– geweldloze communicatie

Praktische informatie
In principe is er voorzien in maximaal 3 bijeenkomsten. Op basis van een evaluatie van het traject wordt eventuele voortgang besproken bij Kreek of elders.

Wekelijks op woensdagmiddag vanaf 1 november, afspraak en interval in overleg.

Duur gesprek: ongeveer 1 uur

Kosten: € 10,00 per keer

Opgave en vragen: j.hendriksen132@upcmail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *