‘Bring Your Own’ Night

Click to view map
When:
zaterdag 25 maart 2017 @ 20:00 – zondag 26 maart 2017 @ 01:00
2017-03-25T20:00:00+01:00
2017-03-26T01:00:00+01:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Contact:
Peter Theebe

De maand is altijd langer dan de inhoud van je portemonniks, daarom organiseert Kreek “de Neem je Eigen Fles Mee” avond! Je betaalt € 0,25 voor een schoon glas en je mag je eigen drank meenemen (met een maximum van 10% alcohol). O ja, we houden het graag gezellig dus als je een stuk in je kraag wilt drinken, doe dat thuis of elders.

Als je liever geen eigen drank meeneemt, dan koop je alles super goedkoop en gekoeld bij de met resthout gemaakte bar van Kreek.

Zo kun je nog eens leuk uitgaan!!!!
Neem wel je id mee ….

Tot BYO @ Kreek

 

Een sociaal experiment, een avondje uit zonder dat het je bakken met geld kost.

Het verschil tussen arm en rijk neemt alleen maar toe. Veel mensen raken in een sociaal isolement door hun beperkte financiële middelen en komen amper de deur uit. Kreek wil daar verandering in brengen en organiseert een “Neem Je Eigen Fles Mee” avond om te kijken of we mensen de deur uit kunnen trekken.

Aan het einde van de maand, wanneer de portemonnee weer leeg is, willen we op zaterdag de 28ste januari dit experiment aangaan. Dus wil je de deur uit, andere mensen ontmoeten, een spelletje spelen, gezelligheid opzoeken of een goed gesprek hebben, schroom niet, pak die fles onder je arm en kom naar Kreek.

Ps: Sterke drank is niet toegestaan en gezelligheid maak je met elkaar dus een vruchtensapje, een colaatje of andere non-alcoholische dranken mogen natuurlijk ook mee.

Aan het einde van de avond wel je eigen flessen mee naar huis nemen, anders lopen we ons suf met oud glas naar de glasbak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *