Aangepaste Kunstsoosavond / Herdenking Frans Beurskens

Click to view map
When:
dinsdag 6 december 2016 @ 20:00 – 23:45
2016-12-06T20:00:00+01:00
2016-12-06T23:45:00+01:00
Where:
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Nederland
Contact:
Gilles Frenken

Het programma van de KunstSoosAvond van dinsdag a.s. wordt aangepast vanwege het plotselinge overlijden van Frans Beurskens.

Frans Beurskens (1960) is gisteren, zaterdag 3 december, vanuit het niets ineens weggerukt uit het leven. Hij was zo jong, sterk en energiek. Hij betekende zoveel voor ons dorp Oosterbeek, voor de gemeente Renkum, de kunstenaars, Stichting Renkums Beekdal, Heemkunde en Historisch Documentatiecentrum Renkum en ook voor Kreek. Daarnaast deed hij ook nog vrijwilligerswerk in enkele stichtingen, zoals zijn stichting NOK, waarin hij allerlei kunstenaars en organisaties belangeloos adviseerde en hielp. Hij kon dit alles zo goed doen omdat hij als politicoloog zich had gespecialiseerd in automatisering, economie en management.

Dinsdagavond zouden we samen met Frans bij de KunstSoosAvond in Cultureel Centrum Kreek in Oosterbeek een hele avond besteden aan de geschiedenis van de gemeente Renkum. Frans zou zijn kennis en betrokkenheid met het publiek hebben gedeeld.

We gaan op die avond Frans herdenken en een aangepast programma brengen, met mooie films. Films die de moeite waard zijn voor iedereen en die Frans gewaardeerd zou hebben.

frans-beurskens

Wij, Jan van IJzendoorn en Gilles Frenken van Stichting KunstKoepel en Peter, Heleen en alle andere vrijwilligers van Kreek, wensen zijn vrouw Roelinde en de kinderen veel sterkte.

Frans wordt vrijdagmiddag om 2 uur begraven op Natuurbegraafplaats Heidepol. Donderdagavond kan iedereen afscheid nemen tussen 18.30 en 20.30 uur in de Kapel naast het huis van Frans en Roelinde, Sint Bernulphusstraat 11 in Oosterbeek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *