Op dit moment is er geen eetclub meer in Kreek. Er hebben zich sinds de zomer geen koks meer aangemeld die willen koken. Ook is de eetclub op zoek naar een coördinator, die mailtjes rond wil sturen over de kok, de maaltijd en de deelnemers. Wil jij de eetclub met een clubje vrienden of kennissen opstarten? Mail dan naar info@kreekoosterbeek.nl. Je spreekt onderling af wie er wanneer kookt en een persoon in de club mailt rond hoeveel mensen er mee eten voor de kok. Kreek krijgt 1 euro per persoon voor het gebruik maken van de ruimte. De drankjes worden aan de bar van Kreek afgenomen.

Elke maandagavond was er tot aan de zomer 2019 een eetclub in Kreek. Er werd afwisselend gekookt, waarbij de kosten hoofdelijk werden omgeslagen. Om zes uur ging de deur dan open en om half zeven werd de maaltijd geserveerd. Bij de voortzetting van deze activiteit is het handig dezelfde tijden aan te houden.
N.B. Er is geen keuken in Kreek. Wel is er servies en bestek en een aanrecht met warm water voor de afwas.

Aanvang: 18:00 uur
Entree: 1 euro p.p.
Opgave: verplicht

Wil je je alvast inschrijven voor de Eetclub dan kan je je melden door je naam en e-mail adres te mailen naar eetclub@kreekoosterbeek.nl.  Het kan even duren voor je een reactie krijgt, maar zodra de eetclub weer van start gaat, hoor je ervan.