Categorieën
Intern

Diersaam op het Repair Café

Tijdens het Repair Café op zaterdag 18 december kan je naast je spullen ook je huisdieren ‘laten repareren’. Diersaam is met een mobiele praktijk voor veterinaire natuurgeneeswijzen aanwezig. Diersaam is een maatschap van Tieke Jetten en Marylou Aaldering, beiden HBO-gediplomeerd natuurgeneeskundig therapeut voor dieren.

Diersaam staat voor

  • Samenwerking
  • Respect voor dier, mens en natuur
  • Duurzaam ondernemen

Diersaam behandelt dieren met gezondheidsproblemen, zowel van lichamelijke als psychische aard. Een belangrijk aandachtspunt van Diersaam is het bieden van preventieve hulp in de vorm van voedingsadviezen, huisvestingsadviezen en ontspanningsbehandelingen.

Diersaam werkt met diverse natuurlijke therapieën, waaronder Bach bloesemtherapie, fytotherapie, homeopathie, Schüssler celzouten, kleurentherapie, aromatherapie, massage, TTeam en cranio-sacraaltherapie.

Tevens geeft Diersaam lezingen en workshops op het gebied van diergezondheid en natuurgeneeskunde en is tevens verkooppunt van biologische versvleesvoeding, voedingssupplementen en andere natuurlijke middelen voor dieren.