Creatief café

Wie wil dit draaien?

Anderhalf jaar lang heeft het Creatief café gedraaid. Wegens het tekort aan vrijwilligers staat het nu even stil. Maar er zijn veel plannen uitgewerkt en materialen bevoorraad om zo weer van start te kunnen gaan. Is dit iets voor jou? Mail naar info@kreekoosterbeek.nl om hierover te brainstormen. Liever niet op donderdagmiddag? Eventueel kan het ook naar een ander dagdeel worden verschoven!

Modeltekenen
Iets voor jou? Een keer per maand wordt er met een kleine club tekenaars modelgetekend in Kreek. Je hoeft niet ervaren te zijn om deel te kunnen nemen. Mail voor de mogelijkheden en data naar info@kreekoosterbeek.nl.

Elke eerste en derde donderdag van de maand kunt ons nieuwe creatief café bijwonen. Om 2 uur begint de activiteit en om 4 uur ronden we af. Kreek is op donderdag open van 1 tot 5 uur.

Wat er te doen is, vind je in de agenda. We maken bijvoorbeeld collages van papier, gaan “schilderen” met stof, gaan mandala’s tekenen en/of kleuren, glas en porselein beschilderen en nog veel meer. Jouw ideeën zijn ook welkom.

Bij het creatief café gaat het vooral om de gezelligheid, het creatieve proces en het samen bezig zijn. Dat doen we in een ontspannen sfeer en we laten ons inspireren door elkaar. Deze activiteit is voor iedereen, ook al heb je het nog nooit gedaan.

Kosten: 4 euro inclusief 1 koffie of thee, gratis gebruik van materiaal
Aanvang: 14:00 uur; Einde: 16:00 uur
Locatie: Kreek