Café St. Jacques

Op 6 september 2018 heeft het Café St. Jacques voor de regio Arnhem-Nijmegen haar deuren geopend:

Kom gezellig langs voor een praatje, om ervaringen te delen en ons te laten weten wat er leeft in de regio. Er zullen ervaren pelgrims aanwezig zijn om de vragen die er zijn bij nieuwe pelgrims te beantwoorden.

In diverse regio’s in het land worden al een tijdje regelmatig de Café St. Jacques gehouden. Ontzettend gezellige bijeenkomsten voor ervaren en nieuwe pelgrims. Ervaring uitwisselen, je verhaal kwijt kunnen, een luisterend oor vinden en nieuwe pelgrims adviezen geven. Voor even het gevoel hebben terug op de camino te zijn, nieuwe ideeën opdoen, anderen inspireren. De regiocommissie Arnhem-Nijmegen van het NGSJ is blij te kunnen melden dat ook wij het Café St. Jacques nu houden. In Kreek in Oosterbeek vinden wij een gastvrij onderdak.

Pelgrims die net terug zijn en hun verhaal willen delen. Aspirant-pelgrims die met 1001 vragen zitten hoe te beginnen en praktische informatie willen. Voel je welkom en kom. De drankjes zijn voor eigen rekening.

Houd de agenda in de gaten.

 

Voor het Café St. Jacques is geen aanmelding nodig. Uw kunt gewoon binnenwandelen. Als er nog vragen zijn kunnen die per mail naar regio.arnhem-nijmegen@santiago.nl gesteld worden.

Vriendelijke groeten van de regiocommissie NGSJ regio Arnhem-Nijmegen.
Jan, Maria, Marc, Roon, Hélène en Anita

Regio Arnhem/Nijmegen