Visuele agenda

Kreek vanaf 8 september

Beste bezoekers,

Vanaf 8 september is er weer de mogelijkheid zijn om bij Kreek een drankje te komen nuttigen tegen onze zeer scherpe prijzen. De drankjes zullen op een zeer speciale en veilige manier geserveerd gaan worden aan je tafeltje. Kom vooral een kijkje nemen hoe we op een originele en ludieke wijze de regels rond Corona met een glimlach weten in te vullen.

Vanaf 1 september is de activiteitenruimte van Kreek weer te huur. Activiteiten vinden daar plaats of indien mogelijk in de tuin. De Struinmarkt is in aangepaste vorm weer te bezoeken. Lees meer: https://kreekoosterbeek.nl/event/struinmarkt-in-kreek-5/

nov
21
za
Repaircafe @ Kreek
nov 21 @ 13:00 – 16:00
Repaircafe @ Kreek | Oosterbeek | Gelderland | Nederland

Data en locaties 2020

18 Januari Kreek
15 Februari Felixoord
21 Maart Kreek (vervalt wegens besmettingsgevaar)
18 April Felixoord (vervalt wegens besmettingsgevaar)
16 Mei Kreek (vervalt wegens besmettingsgevaar)
20 Juni Felixoord
– Juli zomervakantie
– Augustus zomervakantie
19 September Vredebergkerk
17 Oktober Locatie volgt
21 November Locatie volgt
19 December Locatie volgt

Kreek, Weverstraat 24, Oosterbeek
Felixoord, Ommershoflaan 35, Oosterbeek

Gooi je kapotte spullen niet weg, maar laat ze repareren door onze experts.

Er zijn computerexperts aanwezig die oa kunnen helpen bij computerproblemen. Ook van Linux weten zij heel veel af. Als u linux geinstalleerd wil hebben op uw systeem kunnen zij daar bij helpen. Vaak kunnen computers en laptops dan nog een ronde langer mee. Het is dan wel zaak om op tijd te komen omdat het installeren van een nieuw besturingssysteem tijd kost.

Elke keer zijn er ook een aantal experts op gebied van elektrische apparatuur, maar ook mechanische probleempjes worden vaak opgelost.

Ook kleine kledingreparaties worden regelmatig bij het repaircafe gedaan.

Er zijn fietsreparateurs aanwezig, die kunnen helpen om je fiets weer rijdend op weg te helpen.

Diersaam geeft tijdens het repaircafe vaak advies voor (huis)dieren, dus als Marylou of Tieke er zijn delen zij die kennis graag.

Op zich kan je gratis iets laten repareren, maar ook repairders en het repaircafe maken onkosten, dus een vrijwillige bijdrage is van harte welkom.

Het repaircafe geeft geen garanties. Onderdelen die nodig zijn voor de reparatie moeten indien nodig zelf betaald worden.