Open Coffee voor ondernemers

OpenCoffeeElke tweede vrijdag van de maand is er in Kreek Open Coffee:
een netwerkbijeenkomst voor ondernemers, zelfstandige professionals, ZZP-ers en starters die onder het genot van een kopje koffie in een ongedwongen sfeer contacten kunnen leggen en praten over zaken die ze bezig houden. Ben je ondernemer? Kom dan ook eens langs van 10.00 tot 12.00 op de Weverstraat. En neem een eigen product mee waarmee je herkenbaar bent.

Een bezoek aan Open Coffee Renkum vraagt geen lidmaatschap en geen kosten voor het bijwonen van het netwerkevenement. Alleen je consumptie is voor je eigen rekening.

Wil je er ook bij zijn of wil je er meer van weten? Sluit je dan via LinkedIn aan bij de ‘Open Coffeegroup Renkum’. Eénmaal lid, dan wordt je via deze groep op de hoogte gehouden van de eerstvolgende bijeenkomst.

Alle ondernemers uit Heveadorp, Wolfheze, Doorwerth, Heelsum, Renkum en Oosterbeek en omstreken zijn op 11 september welkom. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wordt wel gewaardeerd en kan op e-mailadres: info@opencoffee-renkum.nl. Ondernemers die op de hoogte willen blijven van de bijeenkomsten, kunnen terecht op de website van Open Coffee Renkum: www.opencoffee-renkum.nl.

5-jarig bestaan
Al 5 jaar lang organiseren zelfstandig ondernemers Tine Bouwhuis, Peter van Ham en Ineke Reinders elke tweede vrijdag van de maand een Open Coffee voor Renkumse ondernemers. “Vijf jaar geleden grepen we de start van ons ondernemerschap aan om voor de gemeente Renkum een Open Coffee-groep op te richten,” vertelt Bouwhuis. “Voor zelfstandigen een leuk moment om met andere ondernemers in contact te komen. En met succes, want nu vieren we ons 5-jarig bestaan!”